מכבי תל אביב צפויה להציע לרכז הדני איפה לונדברג חוזה מעבר לעונה הקרובה, לאור היכולת המצוינת שהוא מגלה. לונדברג הצטרף למכבי באמצע חודש נובמבר, כשהצהובים עומדים ברוב שכרו בפרטיזן בלגרד – ו"לוקחים" את החוזה שלו עד סוף העונה הנוכחית.
לונדברג הגיע עם פציעה שהשביתה אותו בשבועות הראשונים, אבל מאז משחקו השני אחרי שהתאושש, הוא מגלה יכולת גבוהה. הצוות המקצועי והשחקנים נתנו לו את הבמה להנהיג ולהוביל את הקבוצה וכעת גם בהנהלה לא צפויים להתעלם מהיכולת המצוינת ולהציע לדני להאריך את חוזהו מעבר לסוף העונה.
שחקני מכבי תל אביב שיבחו את לונדברג אחרי הניצחון על ולנסיה אמש. "איפה משחק פשוט נהדר, הוא עושה עבודה מושלמת, הוא מתאים לנו לקבוצה באופן מושלם. הוא מקצוען ומנהיג, היינו צריכים שחקן כזה, אני מודה על כך שהוא חלק מהקבוצה שלנו, לכולם היה משחק טוב יותר", אמר לוני ווקר.
"זה מרגיש שאיפה מתאים לנו כמו כפפה ליד, הרבה מנהיגות, רוגע ושקט, אנחנו שמחים שהוא פה איתנו", הוסיף רומן סורקין וגם ג'יילן הורד שיבח: "איפה הביא לנו הרבה ניסיון וזה מה שהיה חסר לקבוצה, הוא עוזר לנו הרבה, הוא הביא איתו הרבה מנהיגות".
במכבי מקווים להמשיך במומנטום במשחק הליגה הקרוב ביום ראשון נגד עירוני נס ציונה. כמה מהשחקנים הבולטים עשויים לקבל מנוחה, ולאחר מכן לקבוצה יהיו מספר ימים להתכונן למשחק היורוליג ביום שישי נגד פרטיזן בלגרד.
הגארד ג'ף דאוטין ג'וניור, שסובל מפציעה בחודש האחרון, קרוב וחזרה לפעילות במועדון מעריכים שבעוד שבוע עד שבועיים הוא יוכל לחזור להתאמן.
מה דעתך על הכתבה?