"רצינו לייצג בכבוד, להראות את הרוח של נבחרת ישראל"

play
| אתר רשמי, איגוד הכדורסל
דאבל דריבל עונה ראשונה פרק 44 01:07:06

נבחרת הכדורסל השלימה דאבל קליל מול קפריסין, כשברקע המלחמה עם איראן: "מודעים לכל מה שקורה ושולחים חיבוק גדול לכולם"

(גודל טקסט)

"הראש פה, אבל הלב בארץ", אמר הערב (ראשון) אריאל בית הלחמי כשסיכם את הניצחון של נבחרת ישראל על נבחרת קפריסין – והטיב לבטא את התחושות של השחקנים ואנשי הצוות. בצל המלחמה עם איראן, שעות אחרי שתשעה בני אדם נרצחו בבית שמש בפגיעת טיל, ישראל ניצחה את קפריסין 54:83 במוקדמות אליפות העולם בכדורסל 2027.

ישראל הביסה את הקפריסאים גם ביום שישי ובית הלחמי אמר הערב: "קודם כל עשינו את מה שהיינו צריכים לעשות בצד הספורטיבי, וחזרנו עם שני ניצחונות. הראש פה, אבל הלב בארץ. אנחנו מודעים לכל מה שקורה ושולחים מפה חיבוק מאוד מאוד גדול לכולם. אני מקווה שקצת גרמנו לשמחה, ובסוף השחקנים הוכיחו בגרות. שיחקנו טוב ברבע הראשון, אחרי זה קצת היינו מפוזרים, אבל יצאנו בסוף עם מה שהיינו צריכים לצאת".

על הקהל אמר המאמן: "מדהים, וזה באמת ככה מחמם את הלב, ולראות את הדגלים שלנו ואת הקהל שלנו, הרבה תודה מגיע לכל מי שתמך בנו היום".

שחקני נבחרת ישראל חוגגים עם הקהל
| אתר רשמי, איגוד הכדורסל

אדם אריאל שבלט עם 13 נקודות: "תחושות מורכבות. ידענו שאנחנו צריכים לסיים את המשימה פה, וגם קיבלנו הרבה הודעות מהבית, כמה זה חשוב לאנשים בבית – השעתיים של נחת האלה של נבחרת ישראל בטלוויזיה. רצינו לייצג בכבוד, להיות באמת מאוחדים ולהראות את הרוח של נבחרת ישראל. אני מקווה שכולם שומרים על עצמם בבית, אנחנו חושבים עליהם כל הזמן. כולם פה גם עם משפחות, עם ילדים, נשים בהיריון, אז הראש תמיד בבית, ואני שמח שעשינו את העבודה בעיקר בשביל המדינה שלנו".

על היכולת האישית שלו: "ידעתי שאני בתקופה טובה, ידעתי שסומכים עליי בחלון הזה. ידענו כמה חשוב החלון הזה, לצאת עם ניצחונות, ואני שמח שעשינו את זה. נהנינו".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי