נבחרת הקדטיות (עד גיל 16) של ישראל ניצחה היום (שישי) 51:70 את רומניה באליפות אירופה, ותתמודד על המקום ה-13. מיכל אבודרהם הובילה את הנבחרת עם משחק מצוין של 23 נקודות ו-15 ריבאונדים.
ישראל פתחה טוב ועלתה ליתרון 1:8, כששלשה של אבודרהם נותנת לה את הדחיפה הראשונית. נטע שנקר, לינדה ליפר ואלה מעוז ברדה הגדילו את הפער, והרבע הראשון הסתיים ב-8:18. רומניה פתחה את הרבע השני בריצת 0:6 וצימקה ל-18:14, אבל 8 נקודות רצופות של אבודרהם החזירו את ישראל ליתרון דו-ספרתי. אבודרהם כבר השלימה דאבל-דאבל עוד לפני ההפסקה, אליה ירדה ישראל ביתרון 23:37.
בפתיחת המחצית השנייה ריצת 2:9 ישראלית הגדילה את היתרון ל-21 נקודות, לפני שרומניה הצליחה לצמצם ל-40:51 בסיום הרבע השלישי. ברבע האחרון רונה צלאל ומיקה שרף שוב הגדילו את הפער, ושלשות של צלאל ואבודרהם סגרו את הסיפור.
קלעו לישראל: מיכל אבודרהם (15 ריבאונדים) 23 נק', רונה צלאל (3/4 לשלוש) 17 נק', אלה מעוז ברדה 8 נק', עדי לוי ולינדה ליפר 6 נק' כ"א, מיקה שרף ונטע שנקר 4 נק' כ"א, נועם רוזמרין 2 נק'
מה דעתך על הכתבה?