ל-74 דקות, אייל ברקוביץ' הרגיש כמו נתניהו: "ליווי של 30 לוחמי ימ"מ"

בנו של הקוסם סיפר שבחר להופיע למשחק שלו נגד אום אל פאחם, שבוע אחרי שרב עם יושב הראש. התוצאה? ליווי בטחוני וצעקות "מוות לאייל". אז מה עשה הבן כשהאבא והליווי עזבו אחרי 74 דקות, אבל הוא נשאר על הספסל?

ליאור ברקוביץ', בנו של אייל ברקוביץ', סיפר בפודקאסט "המאמי הלאומית" מבית הפודיום על מקרה חריג בו אביו נדרש בליווי משטרתי במשחק נגד הפועל אום אל פאחם: "אבא שלי הגיע למשחק נגד אום אל פאחם, שבוע אחרי שרב עם אחמד אבו אלעם (יושב הראש)".

"היה לנו משחק נגדם בעכו" סיפר ברקוביץ' הבן. "5,000 אוהדים, אבא שלי נכנס כאילו הוא בנימין נתניהו. ליווי של 30 לוחמי ימ"מ. הוא אפילו לא נכנס ליציע, ישב איתנו על הספסל. משחק מטורף". את מה שקרה אחר כך, אף אחד לא צפה: "בדקה ה-74, אבא הולך הביתה וכולם צועקים 'מוות לאייל'. הוא הלך הביתה עם כל השומרים".

בעקבות העזיבה של הקוסם את האצטדיון, הבן הגיע להבנה: "אחרי שהוא עזב שאלתי את עצמי 'רגע, מי ישמור עליי?'. אז אמרתי לו שאני בא איתו, עזבתי את המשחק בדקה ה-76. נכנסתי לאוטו, נהגתי עם פקקים עד לתל אביב. לא החלפתי בגדים. התיק שלי נשאר שם, הנעליים, המפתחות. ליווי משטרתי עד הבית, פחדנו כל הדרך".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי