"רציתי שהפועל ת"א תעלה ליגה, עם מסאי דגו ידעתי שאין לזה סיכוי מהתחלה"

עומרי אלטמן מצא את עצמו בשיחה קשה עם מאמן האדומים דאז, בפתיחת העונה, שהובילה לעזיבתו את הפועל ת"א למרות רצונו להישאר. בראיון בפודקאסט "קיק טוק", הקשר המושאל לבני ריינה משחרר אמת כואבת ומפתיעה ובניגוד לדעה הרווחת, הוא שמח על חזרת האדומים לליגת העל

(גודל טקסט)

עומרי אלטמן הקשר ההתקפי של בני ריינה מליגת העל, המושאל מהפועל תל אביב התארח בפודקאסט "קיק טוק" בהנחיית גילי ורמוט ורועי זריהן, וחשף את הסיבה למה לא נשאר בתחילת העונה במדי אדומים בליגה הלאומית: "הוזמנתי לנבחרת ביוני 2024 ושיחקתי את שני משחקי הידידות שהתקיימו בהונגריה כמחליף, סיפר הקשר, "איך שנחתתי בארץ, מסאי דגו (מאמן הפועל תל אביב דאז) קרא לי לשיחה והשיחה הראשונית הייתה פשוט לא טובה. רציתי לקבל איזשהו פידבק אחר ממנו וזה לא קרה, ובאותו רגע אמרתי ליובל אישתי שאני כנראה לא אשאר, למרות שרציתי להשאר כי הרגשתי חובה, אבל מסאי בא בגישה קצת אחרת".

צפו בקטע המלא

כאמור אלטמן לא נשאר במדי הפועל תל אביב ועזב לוולוס מהליגה היוונית, בינואר חזר לליגת העל לבני ריינה. הפועל תל אביב מצידה, פיטרה את מסאי דגו בתום המחזור ה-14 והביאה במקומו את אליניב ברדה שהיווה את נקודה . שדר ומגיש ספורט שאל את אלטמן לגבי החזרה של האדומים ליגת העל ואיך הרגיש עם זה: כמה זה יושב עליך שלא היית חלק מהעונה הזאת של הפועל תל אביב? וכשאתה רואה את החזרה הזאת, התחייה מחדש ואפילו את האנרגיות ? קשר בני ריינה השיב והפתיע: "כיף לראות ואני מאוד מאוד שמח, בניגוד אולי לשחקנים אחרים אני אומר את זה מהלב. שאני עוזב מקום, לא בא לי שהוא ייכשל, מה גם שיש לי חוזה בהפועל, אז מן הסתם".

אלטמן לא הסתיר שהקושי עם מסאי דגו לא הייתה נחלתו הבלעדית בתחילת העונה, "מאוד רציתי שהפועל תל אביב תעלה ליגה, עם מסאי ידעתי שאין לזה סיכוי מהתחלה" והסביר: הייתי במחנה אימונים של הקבוצה והייתי במשחקי אימון, הכל ביחד לא התחבר ואנשים פחדו להגיד את זה. לא רק אני לא הייתי בחיבור איתו, אני לא זוכר מישהו שהיה ואמר 'ואוו איזה כיף שהוא הגיע והאימונים וכו…', זה לא היה המצב וידעתי שזה לא נועד לקרות בין מסאי להפועל".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי