בית"ר ירושלים יצאה אמש (חמישי) עם ניצחון דרמטי 1:2 במשחק הראשון מול סוטייסקה בסיבוב השני של מוקדמות הקונפרנס ליג. הירושלמים השיגו מקדמה חשובה לקראת הגומלין שייערך בשבוע הבא, על מגרש ניטרלי בפלוישט, רומניה.
המאמן של סוטייסקה, מיליה סאבוביץ', סיכם את הערב: "הצגנו משחק שוויוני מול קבוצה איכותית. ניסינו גם לתקוף, לא רק להגן, והקהל ראה קבוצה אמיצה. אני מאמין שיש לנו סיכוי בגומלין". המאמן הודה כי העייפות שיחקה תפקיד משמעותי, והובילה גם לחילופים כפויים: "שחקנים כמו שצ'קיץ' ודינוביץ' הגיעו לקצה גבול היכולת. אני מקווה שעד הגומלין הם יתאוששו".
לצד האכזבה מהמהפך, סוטייסקה הרגישה מקופחת בדקות הסיום. ווקצ'ביץ' נפל ברחבה, אך השופט הבולגרי גינצ'ב בחר שלא לשרוק לפנדל. "לא בטוח שזה היה פנדל, אבל אם היינו מקבלים את זה, המשחק היה משתנה לגמרי", אמר סאבוביץ'.
"המגרש הניטרלי הוא יתרון", טען המאמן המונטנגרי. "0:1 לטובתנו ונלך להארכה. הכל פתוח. אם נשחק כמו היום – נישאר בתמונה".
מה דעתך על הכתבה?