"לחמן עצר בגופו את השוטרים מלקחת את ליאור אסולין. אמר שימות בשבילו"

רועי גליקשטיין סיפר ב"נטו כדורגל" על הקשר המיוחד שהיה למאמן עם הכדורגלן העבר שנרצח במסיבת הנובה: "הוא אמר שזה השחקן שהוא הכי אוהב. גם בלוויה הוא התפרק"

(גודל טקסט)

רועי גליקשטיין, הפיזיותרפיסט שנמצא בקשר קרוב עם המון כדורגלנים בליגת העל ואף שיחק באופן מקצועי בעברו, שיתף ב"נטו כדורגל" על הקשר שהיה לאייל לחמן עם ליאור אסולין ז"ל.

גליקשטיין סיפר תחילה על הפועל ראשון לציון, אותה אימן כשאסולין שיחק שם: "אני יודע שלחמן מאוד אהב את ליאור אסולין, את מור שקד, את עומר אצילי, הייתה להם קבוצה מטורפת. ליאור אסולין זה השחקן שהוא הכי אהב".

"אני יכול לספר שבאו לעצור את ליאור במחצית בנצרת עלית", שיתף גליקשטיין. "לחמן ממש עצר בגופו את השוטרים מלעצור אותו, כשכבר לקחו אותו הוא אמר עם דמעות שזה השחקן שהוא הכי אוהב ושהוא ימות בשבילו. גם בלוויה לחמן התפרק".

עוד באותו נושא: אייל לחמן, ליאור אסולין

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי