בצל אירועי הדרבי תל אביבי שפוצץ, לא מדובר בפעם הראשונה שמשחק לא מגיע לסיומה בגלל אוהדים. למעשה, זה קרה רק בעונה שעברה, אז אמנם המשחק בין מכבי חיפה למכבי תל אביב יצא לדרכו, אך לא חודש במחצית השנייה לאחר התרפעויות אוהדי הירוקים, שהשליכו אבוקות בצורה שסיכנה את השחקנים, ובעיקר את שוער הקבוצה, שריף כיוף.
לאחר אותו מקרה, במכבי חיפה החליטו שלא לעבור בשתיקה כנגד אותם שישה אוהדים שנתפסו משליכים את האבוקות שגרמו בסופו של דבר לפיצוץ המשחק, ותבעו אותם על סך 1.7 מיליון שקלים, כאשר הירוקים הדגישו בתביעותיהם שהמועדון סבל מהפסדים משמעותיים הן בהיבט הכלכלי והן בהיבט המקצועי כתוצאה מהפסקת המשחק נגד מכבי תל אביב, כולל הפסד טכני, הפחתת נקודה בטבלה, קנסות מההתאחדות לכדורגל, הגבלות משטרתיות על מערך האבטחה, וכן נזק לתדמית המועדון.
כעת, עיתונאי I24NEWS, אבישי גרינצייג, פרסם כי אותן תביעות התקבלו, וששת האוהדים, שגם הורחקו לצמיתות מכל משחקי הקבוצה, יצטרכו לשלם את הסכום הגבוה לקבוצה.
מה דעתך על הכתבה?