נבחרת ישראל סיימה את קמפיין מוקדמות המונדיאל המאכזב מבחינתה, עם טעם מעט מתוק, לאחר הניצחון 1:4 על מולדובה ובפודקאסט "קיקטוק" התכנסו על מנת לסכם את הקמפיין המאכזב ובין היתר זה הזכיר לגילי ורמוט סיפור על מאמנו לשעבר אלי גוטמן מהימים שבהם שיחק ככדורגלן בהפועל תל אביב ונבחרת ישראל.
צפו בקטע המלא
"כשהייתי בהפועל תל אביב בימים היפים וגוטמן היה המאמן, אז הרבה שחקנים היו מקבלים זימונים לנבחרת, בדומה אולי להפועל באר שבע עכשיו. בין המוזמנים היו: איתי שכטר, ערן זהבי, אני, דני בונדר ואפילו גל שיש שהיה תקופה קצרה. לפני שהיינו הולכים לנבחרת, גוטמן היה מכנס אותנו ואומר: 'הפרנסה זה פה, הלחם והחמאה זה פה, לא צריך להשתגע, תלכו יש לנו עוד משימות לפנינו אליפות, גביע, אירופה, תלכו תשמרו על הרגליים ותחזרו בריאים הכל טוב. פה זה הבסיס".
שיאו של הסיפור מגיע, כאשר אלי גוטמן התמנה בסופו של דבר להיות מאמן נבחרת ישראל ואז הוא היה מצידו השני של המתרס, וכוכב העבר נזכר במאמן שלפתע היה צריך לסתור את הדברים שאמר כמאמן קבוצה: "כשהיינו מגיעים לנבחרת כשגוטמן היה מאמן אז הוא היה אומר לנו: 'חבר'ה, קבוצה יש פה לכל אחד, הכל טוב. לעשות הישג עם הנבחרת זה משהו שלא כל אחד עושה'".
מה דעתך על הכתבה?