אילון אלמוג כבר היה על סף מעבר לבית"ר ירושלים עוד לפני שהגיע למכבי תל אביב. כזכור, משה חוגג, הבעלים לשעבר של הקבוצה מהבירה, כבר היה מוכן לשים לא פחות מ-1.5 מיליון יורו כדי לרכוש את השחקן, בעסקה שבסופו של דבר לא קרתה.
בפודקאסט "המאמי הלאומית" יואב גביזון ביקר את החלוץ שמשחק כיום בהפועל באר שבע, וממעט לקבל דקות מהמאמן רן קוז'וך: "לדעתי אילון אלמוג לא משחק ברמה שהוא תואם אותה כרגע, הפועל באר שבע מעל הרמה של אילון אלמוג, לדעתי. הוא לא שם. פוטנציאל? הוא בן 26. אגב, יכול להיות שמה שגורם לו להיות כזה, זה שהוא שחקן מחליף. כרגע, ביכולות שהוא מראה, הוא לא מראה שהוא ראוי לשם".
ליאור ברקוביץ', מנגד, טען אחרת: "אני חושב שהוא חייב לשחק בבית"ר ירושלים. אם הקבוצה רצה והוא נכנס כל פעם מחליף, על מה אתה שופט אותו? צריך לתת ביקורת על מישהו שפותח. כרגע הוא לא משחק, אבל אם אתה תשים אותו בקבוצה מובילה, אני ב-100% שהוא ייתן את התפוקה שלו".
עוד לפני כן, ברקוביץ' תקף בחריפות את שחקן מכבי חיפה, סוף פודגוראנו: "הוא לא שחקן. לא מתאים למכבי חיפה, לא מתאים ללבוש את הסמל של מכבי חיפה, לא את הירוק, לא שחקן, לא כנף, לא מגן, אפס מספרים, 200 הופעות כבר, שיחק בחו"ל, חזר, זה הכל".
מה דעתך על הכתבה?