מכבי חיפה סוף סוף יכולה לנשום לרווחה. הירוקים רשמו אמש (שלישי) ניצחון ראשון אחרי שמונה משחקים ולראשונה מאז חודש ספטמבר, עם 1:2 על הפועל תל אביב, שהיה גם הראשון של ברק בכר בקדנציה השלישית שלו כמאמן הקבוצה, אחרי ארבע תוצאות תיקו רצופות.
בפודקאסט "הענק הירוק" מבית הפודיום, מאור מליקסון דיבר על מי שהכי הרשים אותו מבין שחקני מכבי חיפה, ולא בהכרח מבחינת היכולת על כר הדשא.
"יש שחקן שלדעתי הוא היה במשחק לא טוב, אבל דווקא לו אני רוצה לפרגן, וזה דולב חזיזה" אמר מליקסון. "אני חושב שהוא קיבל בסוף פרגונים כי הוא הבקיע שער וכשאתה מבקיע שער תמיד יש פרגונים, אבל הייתה לו מחצית ראשונה לא טובה ואני הייתי בטוח שהוא יוחלף במחצית. ואז הוא עשה משהו, אני היו לי עשרות משחקים לא טובים ואז הביטחון יורד ואתה קצת מזייף, ולפעמים הביטחון יורד".
מליקסון הסביר מדוע חזיזה בעיניו משמש דוגמה לכל שחקני הירוקים: "אבל דולב חזיזה, קודם כל לקח פנדל מאוד מלחיץ, דרש את הכדור כל הזמן, גם אם הוא איבד אותו, גם אם הוא הפסיד מאבקים. העבודה הקבוצתית אצלו זה תמיד 100%, אף פעם לא 99%, והקהל מעריך את זה, לא סתם הוא הקפטן, לא סתם הקהל אוהב אותו. ועוד הפעם, דווקא בגלל שהיה לו משחק פחות טוב ובסוף הוא זה שמשמש דוגמה לכולם, בגלל זה ברק כל כך מטורף עליו ובגלל זה אני רוצה לפרגן לו בגדול".
מה דעתך על הכתבה?