מכבי חיפה תפגוש ביום שני הקרוב את בית"ר ירושלים לקרב צמרת מסקרן במסגרת המחזור ה-15 של ליגת העל, כאשר היא תיאלץ לעשות זאת ללא אחד השחקנים המשמעותיים שלה, עבדולאי סק. הבלם הסנגלי, שיצא לאליפות אפריקה עם נבחרתו, עמד במרכז דיון בפודקאסט "קיקטוק" מבית ALL IN, כאשר כתב ספורט1, שלמה וייס, הטיל פצצה: "אל תתפלאו אם תראו אותו בקבוצה אחרת בישראל בעונה הבאה".
רועי זריהן התייחס להיעדרותו של עבדולאי סק לקראת המשחק הקרוב, כאשר בנוסף לסנגלי, גם יילה בטאי המגן הימני לא יעמוד לרשותו של ברק בכר, לאחר שהורחק בניצחון 0:4 על בני ריינה: "אני חושב שהיום ילמדו להעריך את עבדולאי סק פי 10 יותר, כי אתם תראו כמה הוא הולך להיות משמעותי בהיעדרות שלו".
שלמה וייס אמר: "צריך לזכור שלעבדולאי סק אין חוזה לעונה הבאה. צריך לזכור שאם מכבי חיפה מחתימה אותו, אז אוטומטית יש להם 250 אלף דולר על ההשתתפות שלו במונדיאל. אני מסכים איתך, לא חשבתי ככה בקיץ אגב, כי בעונה שעברה הוא התעסק בהכל חוץ מכדורגל".
וייס המשיך: "אלונה ברקת ויתרה על וואקמה כדי לשלם פי שלושה עם נייג'ל האסלביינק. מכבי חיפה כבר השקיעה חמישה מיליון יורו על מחליף לאבו פאני והיא עדיין לא מצאה אותו".
רועי זריהן הוסיף והתייחס לטראומה האישית הקשה שחווה סק בקיץ שלפני העונה שעברה, אז איבד את בנו בנסיבות טרגיות: "איך אפשר לשפוט אותו בכלל? הבן אדם איבד את הבן שלו. הוא הבלם מספר 1 בישראל", שלמה וייס הוסיף והטיל פצצה: "הוא נראה הרבה יותר טוב, אם מכבי חיפה תוותר עליו, שלא תתפלא אם היא תמצא אותו בקבוצה אחרת בישראל. יש קבוצה שלא תרצה לקבל אותו?".
מה דעתך על הכתבה?