"גוטמן אמר במשך חצי שעה שאני יותר טוב מהכוכב של היריבה, לא שיחקתי דקה"

בן שהר סיפר על האסיפה החריגה שערך המאמן כדי שנבחרת ישראל תתמודד בהצלחה עם כוכב נבחרת קפריסין: "אמר שהוא מזכיר אותי אבל אני יותר עוצמתי. סימנתי לחבר'ה שלא אשחק לשנייה"

(גודל טקסט)

בן שהר סיפר ב"תוכנית הספורט של ישראל" ברדיו חיפה על אסיפה חריגה שערך אלי גוטמן לקראת משחק החוץ נגד קפריסין בתקופתם המשותפת בנבחרת ישראל. החלוץ הוותיק סיפק תמצית למה שהוא מכנה "הבלנדר" של מאמן העבר.

שהר תיאר: "שיחקנו נגד קפריסין בחוץ, טל בן חיים היה לידי, אלי גוטמן היה המאמן. ישבנו בחדר ההלבשה, יום לפני המשחק והוא דיבר על חריסטופי, החלוץ של נבחרת קפריסין. מטוס קרב, חזק מהיר, הכובש המצטיין. הוא אמר 'יש להם את חריסטופי, מהיר, חזק, השחקן הכי טוב של קפריסין'".

החלוץ הוותיק סיפר שגוטמן החמיא לו, אך הוא לא התרגש: "הוא אמר, 'הוא מזכיר את בן שהר אבל לשהר יש יותר עוצמות, מהירות'. סימנתי לחבר'ה שאני לא משחק מחר שנייה. חצי שעה הוא דיבר עליו, אמר לי שאני יותר עוצמתי ולא שיחקתי שנייה".

עוד באותו נושא: אלי גוטמן, בן שהר

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי