האם עומרי גלזר בדרך לאחת מחמש הליגות הבכירות באירופה? על פי דיווח בסרביה, לא מן הנמנע שכן. השוער הישראלי, שלא זוכה לדקות משחק בכוכב האדום בלגרד, היה מועמד למכבי תל אביב, מעבר שלבסוף לא יצא לפועל בחלון ההעברות הקרוב, מה שמכניס קבוצות אחרות לתמונה, ביניהן, גם קבוצה מהליגה הספרדית הבכירה.
על פי הדיווח, מדובר באלאבס הספרדית, מהמקום ה-14 בלה ליגה. על פי אותו דיווח, ישנה קבוצה נוספת, מהצ'מפיונשיפ האנגלית, ששמה לא נחשף, וגם היא בין המעוניינות בשוער הישראלי.
עוד נכתב כי המכשול העיקרי בעסקה הוא שכרו הגבוה של גלזר, אם כי יתרון משמעותי עבור קבוצות אירופיות הוא העובדה שלשוער יש דרכון רומני, דבר שמאפשר לו לא להיחשב כשחקן זר בליגות מסוימות.
על פי הדיווח, בכוכב האדום בלגרד לא צפויים להערים קשיים מיוחדים ומעוניינים לסגור את המכירה כבר במהלך חלון ההעברות של ינואר, כאשר ההחלטה הסופית צפויה להתקבל בקרוב בהתאם להצעה שתיבחר.
אחרי עונת בכורה פנטסטית ב-2023/24, גלזר איבד את מקומו בהרכב של הכוכב האדום עוד בעונה שעברה, כאשר רשם 12 הופעות בליגה. העונה, השוער רשם שתי הופעות בלבד בליגה הסרבית.
מה דעתך על הכתבה?