סערה בחיפה בעקבות השלט שהניפו אוהדי מכבי חיפה בדרבי מול הפועל חיפה, שבו הופיעה דמות אישה תחת חמישה גברים, בליווי הכיתוב "ללא רחמים". בשיחה ברדיו בין שלמה וייס, כתב מכבי חיפה בספורט1, לבין אייל ברקוביץ' ואראל סגל, התעורר דיון סוער על משמעות השלט, תפקידה של המשטרה ומעמדן של נשים ביציע.
שלמה וייס ציין כי במכבי חיפה לא מעודדים את השלט: "אנשים בתוך הקבוצה אומרים שתרבות האולטראס אלימה. ברור שלא מעודדים את השלט, אבל היו שלטים דומים גם אצל מכבי תל אביב והפועל תל אביב", אמר.
ברקוביץ' לא הסתיר את דעתו החריפה: "די עם הסימטריה לכל מיני קבוצות אחרות. אני לא יכול לסבול את זה. זו תמונה מסוג של פורנו, חמור מאוד. מה זה נותן לאולטראס לעשות דבר כזה, כשיש שם גם נשים שיושבות ביציע?". לדבריו, חלק מהבעיה נובעת גם מהאישור או הסבירות שאולי המשטרה אישרה את הכנסת השלט ליציע: "אתמול קראתי את השלט ולא הבנתי מה הם רוצים, מה רצו לספר לנו?".
ברקוביץ' המשיך בקו ביקורתי: "זה לא חופש ביטוי. יש גבול. אחרי זה שואלים למה המשטרה מתנכלת לאולטראסים, מורידה שלטים בכוח או סוגרת יציעים. הפועל חיפה סיפרה שיום־יומיים לפני המשחק קראו להם להוריד את הלהבות, כי זה דרבי רגיש".
עוד התייחס ברקוביץ' לסכנות פיזיות ביציע: "אני כל הזמן מפחד מהזיקוקים. הייתי במסעדה בדובאי מלאה בזיקוקים, ואני אומר, יום אחד יקרה אסון. לפני שבועיים שלוש נשרף חלק מהגג בסמי עופר. זה סכנת חיים".
השיחה התמקדה גם בתרבות האולטראס הכללית בישראל: "התרבות הזאת בעייתית", אמר סג"ל, והוסיף שדרישות כבוד כלפי נשים ביציע צריכות להיות ברורות. ברקוביץ' סיכם: "איך נשים בתוך היציע הצפוני של מכבי חיפה מאפשרות שלט כזה? אין כבוד לנשים? אין להן מילה?".
מה דעתך על הכתבה?