העוול הענק שנעשה לסלים טועמה: "אני לא מקבל את זה. אני אלחם בזה"

play
סלים טועמה, הפועל תל אביב | ברני ארדוב
הפעיל החברתי יוסף חדאד במשחק של מכבי תל אביב נגד אסטון וילה 01:43

יוסף חדאד התארח בפודקאסט "זהבי ברגוע" והבהיר בנוגע לקריאות "סלים טועמה מחבל" מצד חלק מאוהדי מכבי תל אביב, הקבוצה אותה הוא אוהד: "סלים נתן הרבה למען הקהילה הישראלית כולה" – צפו

(גודל טקסט)

יוסף חדאד, פעיל ההסברה הפופולרי שידוע גם כאוהד מושבע של מכבי תל אביב, התארח בפודקאסט "זהבי ברגוע" מבית ספורט1. בין היתר, הוא התייחס לקריאות "סלים טועמה מחבל" מצד חלק מהקהל הצהוב ולקריאות הגזעניות אל עבר שחקנים ערבים כמו מהראן ראדי.

צפו ב"זהבי ברגוע" עם יוסף חדאד

חדאד פתח בהבהרת עמדתו: "אני אוהד מכבי תל אביב, שרוף על הקבוצה שלי, ספורטיבית, אני מאחל כישלון חרוץ להפועל תל אביב. כשאני שומע את האוהדים שלנו, חלק, שרים 'סלים טועמה מחבל' – חבר'ה, אני מצטער להגיד לכם: סלים הלך וביקר חיילים פצועים, סלים הלך ותמך במשפחות של חטופים, סלים נתן הרבה למען הקהילה הישראלית כולה. אני לא מקבל את זה. אני אתנגד לזה ואני אלחם בזה".

הוא הוסיף: "כמו שגם אני אעשה כשאוהדי הפועל קוראים למכבי נאצים. אני אלחם בזה ואלחם בזה".

חדאד המשיך בקריאה לפייס: "זה הזמן גם להגיד את האמת: עברנו את מה שעברנו ב-7 באוקטובר לא סתם. די, בואו נוריד את הטונים, זה ספורט, ספורטיבית, בואו נאחל אחד לשני שנפסיד ושניכשל. מחוץ למגרש, אין לנו ברירה אלא להיות מאוחדים".

סלים טועמה | אריאל שלום

על מהראן ראדי והקללות שספג מצד חלק מאוהדי מכבי תל אביב בשנים שלו במועדון, אמר חדאד: "לצד הקללות, וצריך להילחם בהן, הוא קיבל הרבה אהבה וגם הוא בעצמו אמר את זה".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי