ההערכה לפני הדיון המקדמי בפרשת החוזים הכפולים של טבריה

היום (רביעי) יערך הדיון המקדמי בפרשה סביב עירוני טבריה, שעשויה להשפיע רבות על מאבק ההישארות בליגת העל. במועדון מודים כי עברו על התקנון, אך טוענים כי העונש שמבקש תובע ההתאחדות לא פרופורציונלי

(גודל טקסט)

בבית הדין של ההתאחדות לכדורגל יתקיים היום (רביעי) הדיון המקדמי בפרשת החוזים הכפולים סביב עירוני טבריה. במהלך הדיון תובע ההתאחדות ונציגיה המשפטיים יציגו את טיעוניהם, ולאחר מכן יוחלט על סבב הדיונים, החקירות, והשלמת הפרטים.

בהתאחדות רוצים כי העניין יוכרע במהרה וההערכה היא כי בתוך שבועיים עד שלושה תתקבל החלטה סופית. תובע ההתאחדות דורש להפחית לטבריה 30 נקודות, הרחקת מספר שחקנים ל-6 חודשים, השעייה לעובדי המועדון וקנס גבוה.

בטבריה מודים כי עברו על תקנון הבקרה אך מנגד טוענים כי כל היתרון הספורטיבי לו זכו מוערך בערבויות של מיליון ש"ח שלא הוגשו לבקרה ולכן דרישת העונש לא פרופורציונלית.

אונדז'יי באצ'ו שחקן עירוני טבריה
מה יעלה בגורלה של טבריה? ההכרעות בקרוב | ברני ארדוב

כל קבוצות התחתית ממתינות להחלטה בנוגע לטבריה, החלטה שתשפיע או אולי תכריע את כל מאבק ההישארות בליגת העל.

עוד באותו נושא: ליגת העל

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי