עצב גדול במכבי נתניה ובכדורגל הישראלי עם פטירתו של כדורגלן העבר ויקטור סרוסי, שהלך לעולמו היום (ראשון) בגיל 83. סרוסי נמנה עם גדולי החלוצים בתולדות מכבי נתניה והיה מהכובשים הבולטים של המועדון לצידם של מרדכי שפיגלר ושמות אייקוניים נוספים מתקופת הזהב של הקבוצה.
סרוסי שיחק לאורך הקריירה גם בשורות בית"ר ירושלים, הפועל חדרה, הפועל באר שבע והפועל פתח תקוה, וכן ייצג את נבחרת ישראל. אחד מרגעי השיא שלו במדים הלאומיים היה השער שכבש מול נבחרת אינדונזיה, שנחרט בזיכרון חובבי הכדורגל. לאחר פרישתו המשיך לתרום לקהילה ועבד במשך שנים בעיריית נתניה.
חבריו לדרך ספדו לו בכאב. חיים בר, הבלם האגדי, אמר: "עצוב לי לשמוע. ויקטור סרוסי היה עם משחק ראש נדיר, מהטובים בארץ. בן אדם צנוע, חבר ומודל לחיקוי. דור הולך ונעלם לו".
גם שייע פייגנבויים נפרד: "כואב הלב לשמוע. חלוץ מרכזי ענק ואמיתי. זוכר אותו צעיר ורענן עם חדוות משחק – אין ספק שהוא מהחלוצים הגדולים ביותר של מכבי נתניה".
מה דעתך על הכתבה?