מכבי חיפה חזרה לסורה אמש (שבת) כאשר סיימה ב-1:1 מאכזב עם הפועל ירושלים במסגרת המחזור ה-22 של ליגת העל. הירוקים, שרשמו משחק שני ללא ניצחון מתוך שלושת המשחקים האחרונים שלהם, התרחקו עד כדי חמש נקודות מהמקום השלישי.
בפודקאסט "הפודיום", אורי קופר ניתח את הבעיות של הירוקים, כאשר אחת מהן, לדעתו של הפרשן, הוא בלם הקבוצה, עבדולאי סק.
"יש איזושהי התנשאות במשחק של סק. אני לא יודע להסביר למה" אמר אורי קופר. "אני לא אומר בעקבות זה שהוא זכה באליפות אפריקה, זה היה גם לפני היציאה לאליפות. אני לא אומר שזה משהו שקרה לו ושהוא חושב שהוא מעל, אני חושב שאכפת לו, שהוא רוצה, שהוא לוחם, אבל אני חושב שהוא יודע שעם הנתונים האתלטיים שלו הוא יגיע לכדורים ולכן הוא מחפף מבלי להתכוון במקומות אחרים".
קופר המשיך והסביר: "זה פוגע בעמידה ההגנתית של הקבוצה. ונכון שבלעדיו הייתה תבוסה אחת שמכבי חיפה קיבלה, אבל היא הייתה בגדול יציבה בלעדיו". יש לציין כי סק (33) מסיים את חוזהו בתום העונה, כאשר זו עשויה להיות עונתו האחרונה בקבוצה.
מה דעתך על הכתבה?