שמים את כל החלטות השיפוט על השולחן: תוכנית חדשה בספורט1

play
אוראל גרינפלד בעמדת ה-VAR | ברני ארדוב
צפו: וולבס היממה את ארסנל עם שער שוויון בדקה ה-94 02:35

19:00 בספורט2: "קול האמת", תוכנית חדשה בהגשת אורי אוזן, דן איינבינדר וראש מערך השופטים, זיו אדלר, בה ינותחו כל אירועי השיפוט מעוררי המחלוקת מהשבועיים האחרונים. והפעם: הפנדלים שלא היו להם שרק גרינפלד, האם הגיע לירדן שועה פנדל מול מכבי תל אביב ועוד

(גודל טקסט)

כל מחזור שעובר בליגת העל מביא עמו סוגיות שיפוט שונות, כאשר החלטות רבות של השופטים מעוררות מחלוקות ויוצרות שיח גדול בקרב הקהל, התקשורת, הרשתות החברתיות, וכל מי שקשור בכדורגל הישראלי בדרך זו או אחרת.

בית ספורט1 גאה להשיק הערב (חמישי, 19:00, ספורט2): "קול האמת", בה יוצגו יוצגו האירועים המשמעותיים שקרו בשבועיים האחרונים בליגת ווינר, יושמעו הקלטות ה-VAR בזמן אמת וינותחו מקצועית כל ההחלטות שנלקחו במגרש. בתוכנית החדשה, בהגשתם של אורי אוזן, דן איינבינדר וראש מערך השופטים זיו אדלר – תיתן לנו בסוף את ההחלטה הסופית – מוצדק, או לא מוצדק?

בין האירועים המרכזיים שנבדקו בתוכנית הראשונה – תצוגת השיפוט מעוררת המחלוקת של אוראל גרינפלד, ששרק לשני פנדלים שלא היו במשחק התחתית בין עירוני קרית שמונה ועירוני טבריה, התלונה שהגישה הפועל פתח תקוה לאיגוד השופטים והראיות מאחוריה, האם הגיע לירדן שועה פנדל נגד מכבי תל אביב, האם גיא מלמד עשה עבירת נבדל בזמן השער של מיכאל אוחנה ואיפה שגה שניר לוי בפנדל של הפועל ת"א נגד הפועל י-ם?

אוראל גרינפלד שופט כדורגל מבטל פנדל | קובי אליהו

התוכנית המלאה תשודר בחמישי, 19:00, ספורט 2 – ושידורים חוזרים נוספים בחבילת הערוצים של ספורט 1

ראש מערך השיפוט, זיו אדלר: "אנחנו רוצים לבוא ולפתוח את העבודה שלנו, להסביר את ההחלטות שלנו – וגם אם טעינו אז לבוא ולהגיד שטעינו ולהסביר למה. אני חושב שזו שקיפות שיכולה להיות חשובה. לדעתי תוכנית כזו יכולה לספק את הסקרנות של הקהל ושל האנשים שרוצים לדעת הרבה פעמים מה קרה במגרש ומה אמרו על זה בוואר ומה היה השיח – אז זה הזמן של הקהל להיחשף לחומרים"

דן איינבינדר: "שמחתי לגלות שהשופטים כבר הספיקו להתגעגע אליי, מקווה שהשקיפות שנציג כאן בכל תוכנית תעזור לכל האנשים שחווים את הכדורגל מבפנים ומבחוץ לחוויה טובה יותר".

אורי אוזן: קול האמת זו תוכנית שמיועדת לכל מי שאוהב כדורגל, לאלו שרוצים להבין את החוקים ובעיקר להכיר קצת יותר את האיש עם המשרוקית שרץ על המגרש – זה שלא מוסרים לו, לא מבקיע שערים אבל כולם בסוף מדברים עליו. חוץ מזה, היה ממש כיף לעבור לכיסא המנחה".

עוד באותו נושא: אוראל גרינפלד, שיפוט

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי