בק"ש חוששים מהתפתחות המערכה, זה הזר היחיד שנשאר בעיר

play
שרצקי, מרטינס, אוגריסה ושחקני קרית שמונה חוגגים | ברני ארדוב
צפו: שרצקי נתן לקרית שמונה 0:1 מול הפועל ירושלים, דרמה גדולה בסיום 03:45

רוב השחקנים הזרים ירדו לאילת, למעט ליוביסבלייביץ'. פאצקו, אוגריסה ומרטינס עשויים לעזוב את ישראל למדינה שלמה. בקבוצה חוששים מתרחיש שיגרום לשחקנים לבקש לעזוב לצמיתות

(גודל טקסט)

מרבית שחקניה הזרים של עירוני קרית שמונה הועברו לאילת, כאשר שלושה מהם עשויים לעבור כבר עתה ליוון או לאחת מהמדינות הקרובות יחסית לישראל. מי שנשאר בקרית שמונה ולא עזב הוא הבלם נמניה ליוביסבלייביץ', וזאת מאחר שרק לפני כמה ימים אשתו ילדה ואלו החליטו להישאר בביתם בו גם יש ממ"ד תקני, כך שלא יצטרכו ללכת למקלטים ויוכלו להישאר בביתם לאורך כל המלחמה.

מי שבשלב זה צפויים להישאר באילת הם יאו אקה ומוסא עלי שאמורים להשתכן במלון בעיר הדרומית, אך לפחות בשלב זה להישאר בארץ. שלושת הדרום-מרכז אמריקאים של קרית שמונה, פררנדו פאצקו, אדריאן אוגריסה וכריסטיאן מרטינס יורדים גם כן לאילת, אך ייתכן ושלושתם יעזבו מיידית דרך מצרים לאחת מהמדינות הקרובות לישראל, כאשר בשלב זה לא מדובר על חזרה למדינות מוצאם.

אדריאן אוגריסה שחקן עירוני קרית שמונה בחימום
אדריאן אוגריסה | קובי אליהו

בקרית שמונה נענו לבקשת הזרים כשבמועדון אף העדיפו זאת בשל החשש שהמערכה מול לבנון תתפתח, ואז קרית שמונה תחווה ימים קשים מאוד מבחינת אזעקות ובעיקר מבחינת טילים שנופלים, במה שעשוי לגרום לשחקנים לדרוש לעזוב לצמיתות שכן מדובר בתסריט שונה מאזעקות בלבד.  

עוד באותו נושא: עירוני קרית שמונה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי