בית"ר ירושלים יצאה לפגרת המלחמה הכפויה במצב רוח מרומם למדי. הקבוצה של ברק יצחקי ניצחה 2:8 את מכבי נתניה, צימקה את הפער מהפועל באר שבע לארבע נקודות והוכיחה שאם יש קבוצה שתצליח לעצור את המוליכה של רן קוז'וך העונה בדרך לתואר, זו רק היא.
בינתיים, בקבוצה מהבירה כבר מכינים את העונה הבאה, אך דווקא עתידו של אחד השחקנים הבולטים בשנתיים האחרונות עדיין לוט בערפל. מדובר כמובן על דור מיכה, שמסיים את חוזהו בתום העונה הנוכחית, ולפחות כפי שזה נראה כרגע, לא ימשיך בבירה.
בפודקאסט "קיקטוק" מבית "אול אין", רועי זריהן, גילי ורמוט ומשה פרימו ערכו פרק מיוחד בו בחרו את הרכב השחקנים הישראלים הטובים ביותר של שנות ה-2000, כאשר מבחינת משה פרימו, מיכה שם ובגדול.
"אני בוחר בדור מיכה. מהקשרים הגדולים ביותר בעשור האחרון" אמר פרימו. "אני שם 6, ושניים לפניו. השניים שלפני ה-6, הם צריכים להיות היותר טכניים. דור מיכה, התאהבתי במשחק שלו, לא בו כי הוא עבר תקופה לא קלה שלא אהבתי אותו בכלל עם פרשת הקטינות, כבר בקבוצת הנוער של מכבי תל אביב. הייתה להם קבוצת נוער אדירה. דור מיכה בענק".
פרימו המשיך: "בתקופת מוטי איוניר, הוא הביא הרבה שחקנים מהנוער והצליח לו, זה היה נדיר מאוד לעשות את זה, הם ניצחו בבלומפילד את פנאתינייקוס".
גילי ורמוט ציין שחקן אחר – עידן טל: "שלוש אליפויות עם מכבי חיפה, דאבל עם בית"ר ועוד גביע לאחר מכן, שחקן העונה עם מכבי חיפה. יש שחקנים שאין להם תקשורת מספיק. יוסי אבוקסיס, איציק זוהר, היו סלבריטאים. הייתי אומר את זה תמיד על אנטבי, שהוא כזה. אז גם עידן טל היה מתחת לרדאר, אבל אם תשאל אנשים שמעורים בשנתונים האלה, כולם יגידו לך עידן טל".
מה דעתך על הכתבה?