דניאל פרץ, השוער הישראלי שהגיע לסאות'המפטון בהשאלה לחצי עונה בינואר, הפך במהרה לדמות מרכזית בהגנת הקבוצה. לאור יכולתו המרשימה, המועדון שואף להפוך את ההשאלה לעסקה קבועה ולרכוש אותו מבאיירן מינכן ב-7 מיליון ליש"ט. העיתונאי ג'ק רוסר כתב: "בסאות'המפטון מעוניינים להחתים את דניאל פרץ באופן קבוע בסיום העונה. לסיינטס יש אופציה של 7 מיליון ליש"ט, ובינתיים לפרץ יש גם עניין ממועדונים אחרים כמו קובנטרי, אך הוא פתוח להישאר בסאות'המפטון".
האוהדים של סאות'המפטון מרוצים – פרץ תורם להצלחות הקבוצה ומראה יכולות ששוות את ההשקעה. "מדובר בשחקן טוב מדי עבור הליגה השנייה, ומעבר קבוע נראה כהחלטה חכמה ומובנת", נכתב בדיווח.
עם זאת, המועדון נזכר במקרה כואב מהעבר: טובי אלדרווירלד, הבלם הבלגי שהגיע בהשאלה בעונת 2014/15 מאתלטיקו מדריד, רשם עונה מרשימה וסחף את הקהל בזכות יכולת ברמה עולמית. הוא כבר היה שחקן קבוע בנבחרת בלגיה, ובסאות'המפטון כבר דמיינו שהוא יישאר מספר שנים לפני שיעבור לקבוצה גדולה. בסופו של דבר, טוטנהאם פנתה אליו והוא עבר אליהם בעסקה של 11 מיליון ליש"ט, מבלי שניצלו את אופציית הרכישה.
הסיפור הזה נחרת בזיכרון המועדון והאוהדים, ומוסיף משקל להחלטה על פרץ – שחקן שהוכיח מהר מאוד שהוא ברמה גבוהה, והפעם סאות'המפטון רוצים לוודא שהעסקה תצא לפועל.
כותב המאמר סיכם: "מבלי להישמע שלילי, המקרה של דניאל פרץ דומה מאוד לזה של טובי אלדרווירלד: שחקן ברמה עולמית, פורח בהשאלה בסיינט מרי ומבוקש על ידי מועדונים אחרים עוד לפני שהסיינטס משתמשים באופציית הרכישה. נותר רק לקוות שהפעם העסקה תצא לפועל ופרץ יהפוך לשחקן קבוע של סאות'המפטון".
מה דעתך על הכתבה?