בשעה טובה, ליגת העל שבה ביום שבת האחרון מפגרת המלחמה הכפויה, ומאבק האליפות רותח מתמיד. אחרי איבוד הנקודות של הפועל באר שבע מול הפועל פתח תקוה והניצחון הדרמטי של בית"ר ירושלים על עירוני טבריה, הפער בין הקבוצה מבירת הנגב לזו מהבירה ירד לשתי נקודות בלבד, רגע לפני שהמוליכה פוגשת לקרב צמרת מרתק את מכבי תל אביב בבלומפילד ביום ראשון.
בפודקאסט "הקול מקצועי" מבית "הפודיום", אורי קופר התייחס להיעדרות של דן ביטון, ומשוכנע שכל הנטל, ייפול על כתפיו של כוכב אחר בהפועל באר שבע: "עכשיו, עם המחלה המצערת של דן ביטון, הפועל באר שבע על מנוע יצירתיות אחד, זה רק קינגס קאנגווה. היא חד מנועית. במצב כזה, המנוע חייב להיות בשיאו. אחרת, אוי ואבוי. קאנגווה כרגע, במצב שנוצר, הוא השחקן החשוב ביותר בליגה המאבק האליפות".
קופר המשיך: "אם הוא לא יהיה מדהים, מדהים, לא סבבה, הסיכוי של הפועל באר שבע לזכות באליפות ממש לא גבוה. אפשר לטעון שמה ההבדל? תמיד הוא היה חשוב. אבל אנחנו מדברים פה על מצב חסר תקדים. אתה מסתכל על קבוצה מהמקום הראשון בטבלה, ושואל את עצמך איזה מהשחקנים שלה יכול לתת את הפעולה אישית ההתקפית שתבדיל אותה מהיריבות שלה, ואין ממש אופציות".
"שחקנים טובים מאוד יש להפועל באר שבע, אבל ליצור יש מאין, לקבוצה אלופה שאין לה את דן ביטון, זה רק קאנגווה. מוחמד אבו רומי הוא רכש טוב של הפועל באר שבע, זאהי אחמד נותן עונה טובה מאוד, אבל מבחינת ליצור משהו בעצמך עם הכדור, אי אפשר להשוות את זה לעומר אצילי וירדן שועה. אפילו לא להליו וארלה ואושר דוידה".
על מוחמד אבו רומי אמר קופר: "יוכל לעשות דברים יפים מאוד, אבל יריבה של הפועל באר שבע לא אומרת 'אסור לנו להשאיר אותו באחד על אחד, איזה פחד'. היריבות של הפועל באר שבע צריכות להתמקד בקאנגווה כמה שיותר, עדיף שתמיד יהיה עוד גיבוי על קאנגווה".
מה דעתך על הכתבה?