מבחינתו זה לא הגיוני: ערן זהבי התקומם מהחלטת פיקוד העורף

play
ערן זהבי | צילום מסך מתוך 103FM
אליאל פרץ מעלה את הפועל באר שבע ל-0:1 על מכבי תל אביב 00:18

כוכב העבר של מכבי תל אביב תהה ברשת החברתית מדוע בטדי חגגו רבבות בדרבי הירושלמי, בעוד שבבלומפילד ובצפון ההגבלות נותרו מחמירות. למרות הפסקת האש, בפיקוד העורף מבהירים: ההנחיות נקבעות אך ורק לפי מיקום גיאוגרפי

(גודל טקסט)

למרות הפסקת האש עם איראן ובשל המלחמה שעדיין נמשכת מול חיזבאללה, פיקוד העורף ממשיך להשאיר את ההגבלות על חלקים שונים בארץ, מה שיוצר מצב שבו באזורים מסוימים מותרת התקהלות של עד 1,000 אנשים, בעוד שבצפון ההנחיה היא לקיום משחקים ללא קהל כלל. מנגד, באצטדיון טדי אין מגבלת התקהלות, ולמעלה מ-24 אלף אוהדים הגיעו אל הדרבי בין הפועל לבית"ר במגרש בבירה.

מי שצפה מהצד והתקשה להבין את פשר ההנחיות הוא ערן זהבי, שהעלה סטורי לרשתות החברתיות ובו כתב: "מישהו יכול להסביר לי איך יכול להיות שבאצטדיון טדי אפשר לשחק עם קהל בזמן שבבלומפילד מותר להכניס אלף איש?".

הסטורי של ערן זהבי | צילום מסך אינסטגרם

חשוב להדגיש כי ההנחיות אינן קשורות לזהות הקבוצות, אלא למיקום האצטדיונים בלבד, והן נקבעות על ידי פיקוד העורף בהתאם למדיניות ההתגוננות.

עוד באותו נושא: ערן זהבי

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי