גל אלברמן למועדון גדול בליגת העל? "אני לא פוסל את הרעיון הזה"

play
פספס הזדמנות לתת נוקאאוט לליגה. גל אלברמן | שלומי גבאי
צפו: בית"ר ירושלים השלימה מהפך מול מכבי תל אביב וניצחה 2:4, שועה כיכב 04:20

בפודקאסט "קיקטוק" ניתחו את מכבי חיפה, כאשר שמו של המנהל המקצועי לשעבר עלה דווקא בהקשר לשתי קבוצות גדולות אחרות בליגת העל: "איש מקצוע ברמה גבוהה"

(גודל טקסט)

גל אלברמן הוא ללא ספק בין האחראיים המרכזים לאחת השושלות המפוארות ביותר של מכבי חיפה בכל הזמנים. המנהל המקצועי לשעבר היה שותף בכיר לבניית אחת הקבוצות הגדולות שהיו בכדורגל הישראלי, אך לאחר מכן גם שילם את מחיר הכישלון וסיים את דרכו לפני כשתי עונות לאחר אותה תבוסה כואבת להפועל חיפה 5:1 בדרבי, יחד עם המאמן ברק בכר.

מאז, אלברמן לא לקח על עצמו תפקיד חדש בכדורגל הישראלי. שחקן העבר עוסק בימים אלה בייעוץ לחברות ספורט וסאטרט אפ, אך הצעה טובה עשויה למשוך אותו בחזרה לכדורגל הישראלי. בפודקאסט "קיקטוק" מבית "אול אין", הפאנל ניתח את מכבי חיפה, כאשר שמו של אלברמן עלה דווקא בהקשר של קבוצות גדולות אחרות בליגת העל.

גל אלברמן, המנהל המקצועי לשעבר של מכבי חיפה | שלומי גבאי

רועי זריהן פתח את הדיון ואמר: "מועדון בסדר גודל של מכבי חיפה, עם כל הכבוד לקריירה של ליאור רפאלוב כשחקן, לא יכול להיות שהוא זה שיוביל את המערכת הזאת מבחינה מקצועית".

גילי ורמוט אמר: "תראה מה קרה במכבי תל אביב, ערן זהבי הגדול פרש, לא קיבל תפקיד, שרן ייני הגדול פרש, לא קיבל תפקיד". דן מורי הוסיף: "מצד שני, תראה את אלמוג כהן. הוא עבד במכבי נתניה והביא שחקנים בלא מעט כסף".

ורמוט המשיך והתייחס למנהל המקצועי של בית"ר ירושלים ולשוני מהסיטואציה בה נמצא רפאלוב: "אלמוג כהן כשחתם במכבי נתניה וחזר, היה בהסכם שהוא פורש והופך למנהל מקצועי, תוך כדי שהוא שחקן הוא כבר עבד כמנהל מקצועי, רפאלוב עוד לא החליט בכלל שהוא פורש ופתאום קיבל את התפקיד וגם יש פה עניין של יכולות של ניהול. לאן ליאור רפאלוב יילך אם הוא יסיים במכבי חיפה? תראה את גל אלברמן כבר שנה יושב בבית".

לטענה שגל אלברמן היה מנהל מקצועי ברמה, הגיב ורמוט: "נכון, אבל הוא השאיר גם נזקים אחריו, מתיאס נהואל זה שלו, לורנצו שימיץ', שואו, ליאור קאסה".

רועי זריהן דווקא לא שלל את הרעיון של גל אלברמן כמנהל מקצועי באחת הגדולות: "אם אני הפועל באר שבע או מכבי תל אביב, אני לא פוסל את הרעיון לקחת את גל אלברמן, אבל אם אני הן וליאור רפאלוב לא ממשיך במכבי חיפה, אני לא בטוח שאני קופץ על העגלה".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי