הפועל תל אביב החתימה את הכישרון מבית"ר ירושלים: "צריך להריץ אותו"

play
אליניב ברדה, מאמן הפועל תל אביב לצד ברק יצחקי, מאמן בית"ר ירושלים | דני מרון
צפו: קורין כבש שער נהדר, הפועל ת"א השיגה 1:1 דרמטי בדרבי מול מכבי ת"א 05:56

בפודקאסט "מעל הליגה", אופיר סער, כתב הפועל תל אביב ובית"ר בספורט1, סיפר על ההכנות של האדומים לקראת העונה הבאה: "אם אם היו מקבלים מספרים מהכנף השמאלית והחלוץ, הם היו רצים לאליפות". וגם: שחקן ליגת העל שיצטרף? האזינו

(גודל טקסט)

הפועל תל אביב רושמת עונה הרבה מעבר לציפיות. האדומים במקום הרביעי, נגיעה מהבטחת המקום באירופה בעונה הבאה, כאשר החבורה של אליניב ברדה שברה גם את ההגמוניה במשחקי הדרבי התל אביבי עם ניצחון ראשון אחרי 12 שנה. אמש (שבת), האדומים הפגינו עליונות מוחלטת, שהספיקה להם רק ל-1:1 מול מכבי בקרב העירוני, כשהם רחוקים מהיריבה המרה שש נקודות בטבלה.

בתוך כך, בפודקאסט "מעל הליגה" מבית אתר ספורט1, גיל קנל, אופיר סער ויוסי עדני ניתחו את הסיבות להצלחה הגדולה של האדומים תחת אליניב ברדה, וגם דיברו על ההכנות לקראת העונה הבאה, והעמדות בהן הקבוצה תרצה להתחזק.

צפו ב"מעל הליגה"

אופיר סער דיבר על העמדות שהכי דורשות חיזוק בהפועל תל אביב של העונה: "הפועל תל אביב לא מקבלת מספרים מכנף שמאל ומחלוץ כל העונה. תחשוב אם שאנדה סילבה היה נותן מה שקאלו נותן לבית"ר ירושלים, הפועל תל אביב הייתה במאבק האליפות", כאשר גיל קנל התייחס ואמר: "הוא צריך להביא עוד שחקן שיכול לשחק כנף שמאל או 10, שחקן בסגנון הזה, ועוד חלוץ".

יוסי עדני העלה רעיון בדמות שחקנה של מ.ס אשדוד, שכבש תשעה שערים ובישל עוד שישה נוספים העונה בקבוצה מעיר הנמל: "אם אתה מביא את יוג'ין אנסה ככנף שמאל?".

לאחר מכן, סער דיבר על השחקן שלדעתו היה צריך לקבל יותר קרדיט: "אני חושב שהיו צריכים להריץ יותר את רועי אלקוקין לקראת העונה הבאה, רועי אלקוקין שחקן מצוין, הוא גדל בבית"ר ירושלים עם עדי יונה. אני מניח שיביאו שחקן, אם אתה שואל אותי מה הפועל תביא בשנה הבאה, אם אם שאנדה סילבה הולך, יבוא עוד כנף שיכול לשחק גם 10 ואז זה סוגר להם את הפינה. אנחנו עדיין לא יודעים אם סתיו טוריאל ולויזוס לויזו נשארים, מאבדים פה כוכבים כל שנה".

שחקן הפועל תל אביב, רועי אלקוקין | אודי ציטיאט

יוסי עדני אמר: "מועדון בריא מכין את האופציות מעכשיו, וזה התפקיד של מנהל מקצועי. זו הסיבה שעומר בוקסנבוים נחבא אל הכלים, הוא רוצה לעבוד. הוא צריך להכין מעכשיו תחליפים לסתיו טוריאל וללויזו".

עופרי סער סיפר על דרך העבודה במתחם חודורוב: "מכינים, אבל הבעיה שאנחנו מדינת מלחמה, הרבה נופל בדרך. עומר בוקסנבוים הוא מנהל טכני גם בנוער וגם בבוגרים. הפועל הביאה סקאוט בולגרי, הוא מביא את עיקר השמות, מכאן זה עובר לבוקסה, לאליניב ברדה, גם גיא פרימור אומר את מה שהוא חושב".

עוד באותו נושא: בית"ר ירושלים, הפועל תל אביב

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי