יניב קטן נשאל אם ירצה להצטרף לצוות מקצועי – וסיפק תשובה מפורטת

play
יניב קטן | מאור אלקסלסי
תקציר: מכבי תל אביב – מכבי חיפה 0:3 04:12

כוכב העבר והפרשן בהווה דיבר בפודקאסט "הענק הירוק" על עתידו: "אין לי תשוקה מיוחדת, זה מאוד חסר לי. מצאתי את התקשורת אבל יכול להיות שזה לא הייעוד שלי"

(גודל טקסט)

יניב קטן נחשב כיום לאחד מפרשני הכדורגל הישראלי המוכרים ביותר, אך הוא הודה שייתכן שהעבודה בתקשורת אינה הייעוד שלו. כוכב העבר, שפרש בגיל 33, שיתף בפודקאסט "הענק הירוק" מבית הפודיום שאין לו תכנון מיוחד לעתיד והודה שזה חסר לו.

"היום אני רק רוצה שהילדים שלי יהיו בריאים ומאושרים, אני סביב הבית", הבהיר קטן. "אין לי איזו תשוקה מיוחדת, זה מאוד חסר לי. אני עובד בתקשורת ואני אוהב את מה שאני עושה אבל אני לא יודע שאם אעשה את זה לעוד הרבה זמן. יכול להיות שאקבל סיבוב ואגיד שבא לי שקט. זה מה שחסר לי, שאין לי את החלום הבא".

יניב קטן | צילום מסך

הפרשן הסביר: "הבעיה של כדורגלן היא שאתה צריך להמציא את עצמך מחדש, למזלי מצאתי את התקשורת, אבל יכול להיות שזה לא הייעוד שלי. הזמינו אותי פעמיים לריאליטי של אוכל, לא הלכתי אבל אני מבשל המון, זה מזכיר לי את אמא שלי".

כשנשאל אם ירצה לקחת חלק פעיל בקבוצת כדורגל השיב באופן ברור: "להיכנס לצוות מקצועי? בחיים לא. זה לא מסקרן אותי. זה חוסר אחריות שאחד כמוני יהיה מנהל מקצועי, אתה לא יכול לעשות משהו שלא למדת רק כי אתה שחקן עבר".

עוד באותו נושא: יניב קטן

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי