Sport1 Banner

"בן 71 וחי כמו זמר": התפקיד היחיד שיחזיר את אברהם גרנט לאימון כדורגל

דניאל גרנט, בנו של המאמן האגדי, סיפר: "אין סיכוי שהוא יחזור לקבוצה, לא משנה מה. אם הוא יחזור, זה יהיה רק לאמן נבחרת". וגם: על התחושות בבית לאחר ההפסד למנצ'סטר יונייטד בגמר ליגת האלופות

(גודל טקסט)

דניאל גרנט, בנו של מאמן הכדורגל אברהם גרנט, התארח בפודקאסט "המאמי הלאומית" מבית "הפודיום". בין היתר, הוא התייחס לעתידו המקצועי של אביו, שכידוע סיים את דרכו בנבחרת זמביה באוקטובר 2025 ומאז לא שב לאמן. בנוסף, הוא שיתף בתחושות שחוו בבית לאחר שצ'לסי, תחת הדרכתו של גרנט, הפסידה למנצ'סטר יונייטד בגמר ליגת האלופות בשנת 2008.

כשנשאל האם אביו סיים עם הכדורגל, השיב דניאל: "הוא אומר שלא. אין סיכוי שהוא יחזור לקבוצה, לא משנה מה. אם הוא יחזור, זה יהיה רק לאמן נבחרת. אחי, אבא שלי בן 71 והוא חי כמו זמר. אנחנו כמו חברים טובים. הוא כאילו לא בן 71 רגיל, אבל די".

בהמשך התייחס גם לתחושות לאחר ההפסד המפורסם של צ'לסי למנצ'סטר יונייטד בגמר ליגת האלופות, ואמר: "נכנסנו הביתה, כל אחד התנתק לעצמו, אף אחד לא דיבר. הפיטורים באו מאוד מהר, אחר יום או יומיים כבר. ידענו יום לפני שאם זה לא קורה, זה נגמר בצ'לסי.

"הייתי בן 14, הבנתי את סדר הגודל, אבל רק היום בדיעבד, כשאני רואה ליגת האלופות עם חברים — יאללה, לא מאמין, איפה היינו יכולים להיות. חוויתי את הקריירה של אבא שלי ממש, הייתי צמוד אליו".

דניאל גרנט | צילום מסך מתוך "המאמי הלאומית" מבית "הפודיום"
עוד באותו נושא: אברהם גרנט

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי