Sport1 Banner

תפנית דרמטית: זו צפויה להיות הקבוצה בה דור פרץ ישחק העונה

play
דור פרץ | קובי אליהו
צפו: גרמניה השלימה מהפך בדקה ה-94 מול חוף השנהב, אונדאב כבש צמד 03:15

על רקע הסאגה הממושכת סביב הארכת חוזהו של הקפטן, הצהובים יפתחו את האימונים. יניב טוכמן עם פרטים חדשים ב-103FM: "בפרנצווארוש ניסו למשוך אותו באמצעות גבי קניקובסקי"

(גודל טקסט)

מכבי תל אביב תפתח מחר (שני) את אימוניה עם יותר סימני שאלה מסימני קריאה. הצהובים, ככל הנראה עם קני מילר כמאמן ותחת ניהולו המקצועי של סטיבן ונהרן שמונה במקומו של בן מנספורד, יקוו להשיב לקרית שלום את צלחת האליפות, כשעל הפרק עושה רושם כי הסאגה של הקיץ, הלא היא סאגת הארכת החוזה של דור פרץ, קרובה לפיתרון.

בתוכנית הספורט של 103FM, יניב טוכמן, כתב מכבי תל אביב בספורט1, התייחס לעתידם של שחקני הצהובים שעתידם במועדון עדיין לא ברור לקראת העונה הבאה: "כמובן שרוי רביבו ועידו שחר יגיעו לאימון הבכורה, יש להם חוזים, גם חיים רביבו אמר שכל עוד אין מו"מ והוא לא נמכר, הוא במכבי תל אביב" אמר טוכמן.

טוכמן המשיך ודיבר על דור פרץ, שהמריא בסוף השבוע האחרון לזאגרב על מנת לבחון הצעה של דינמו המקומית.

טוכמן הסביר: "הסיפור המרכזי הוא דור פרץ. ממה שאנחנו מבינים, אחרי הנסיעה של דור פרץ לזאגרב, על רקע ההצעה שיש לו גם מסופיה 1948 וגם מפרנצווארוש שניסתה באמצעות גבי קניקובסקי והרימה את ההצעה בסוף השבוע, היא קיוותה שדור פרץ יבחר בה, זה נראה שהכל מתכנס לזה שהוא יהיה במכבי תל אביב. אם זה יקרה מחר? יכול להיות שכן. צריכה להיות פגישה אחר הצהריים, פגישה נוספת, היו כבר שיחות עם אבי נמני, עם אבא של דור פרץ וגם עם דור פרץ עצמו. המטרה שהוא יהיה מחר על כר הדשא, ואם לא, אז בחמישי בבוקר.

אני זוכר שדור פרץ דיבר לפני שנה ואמר שאחרי שקניקובסקי עזב, הוא מצפה שמכבי תשאיר לו את ערן זהבי. זה בסופו של דבר נגמר עם ערן, לדעתי לא בצדק. בהחלט יש סיכוי שמחר נראה אותו והסאגה הזאת תסתיים. סאגה שמלכתחילה לא הייתה צריכה להיות קיימת, לא הייתה סיבה לא להאריך את החוזה שלו, ההפרשים היו מגוחכים ומכבי תל אביב הייתה צריכה לגמור את זה. כרגע אנחנו צריכים לראות אם אמיר סהיטי יישאר, כרגע האו קצת חושש בגלל המצב הביטחוני.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי