"נסבול שעתיים": הנאום של אלמוג כהן שהטריף את שחקני בית"ר לפני המשחק

play
מאמן בית"ר ירושלים, אלמוג כהן | קובי אליהו
צפו: שער אדיר של קרבאלי בבעיטה חופשית סידר לבית"ר ירושלים מקדמה חשובה 02:00

לפני הניצחון היקר בקפריסין, מאמן בית"ר ירושלים דרש משחקניו בחדר ההלבשה להתעורר, להילחם כמו משוגעים ולסבול 90 דקות על הדשא – כדי ליהנות מכל השבוע שאחרי

(גודל טקסט)

בית"ר ירושלים השיגה אמש (חמישי) ניצחון חוץ יקר ומרשים בקפריסין, לאחר שגברה 0:1 על א.א.ק לרנקה במשחק הראשון של הסיבוב השני במוקדמות הקונפרנס ליג. אלא שמתברר כי עוד לפני שריקת הפתיחה, אחד הגורמים שסייעו לקבוצה להגיע דרוכה ומוכנה היה נאום המוטיבציה של המאמן אלמוג כהן בחדר ההלבשה.

כהן, ששימש בעונה החולפת כמנהל המקצועי של המועדון, ביקש משחקניו להתעורר ולהתמקד במשימה כבר מהרגע הראשון: "חבר'ה, אני אגיד לכם משהו, אנחנו צריכים להתעורר עכשיו, כן? עכשיו. לא אכפת לי ממזג האוויר, לא אכפת לי משום דבר. תתעוררו עכשיו", אמר המאמן לשחקניו.

ירדן כהן שחקן בית"ר ירושלים | אתר רשמי, בית"ר ירושלים

בהמשך דבריו, כהן הדגיש את החשיבות של 90 הדקות הקרובות ואת ההשפעה שלהן על התחושות בהמשך השבוע: "אני אגיד לכם עוד משהו, בכדורגל כולנו כן, יש לנו שעתיים עכשיו להילחם, שיהפכו את כל השבוע שלנו למדהים. שעתיים שיהיו טובות עם המשפחה, טובות לטיסה, טובות לקום מחר בבוקר. הכל יהיה מושלם בעוד שעתיים".

המאמן סיכם את דבריו והבהיר לשחקנים מה הוא מצפה מהם על כר הדשא: "בשעתיים האלה אנחנו חייבים להילחם כמו משוגעים, להילחם ביחד, כל אחד מכם, בסדר? אז בואו נסבול בשעתיים האלו כדי ליהנות מכל השבוע".

הדברים של כהן הגיעו כאמור לפני המשחק שבו בית"ר ירושלים הצליחה להשיג מקדמה חשובה לקראת הגומלין, עם ניצחון חוץ על א.א.ק לרנקה במסגרת המאבק על העלייה לשלב הבא במפעל האירופי.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי