משה פרימו התייחס לחזרתו של ירין לוי למכבי חיפה והזהיר כי הצלחה בקבוצה אחת לא בהכרח מבטיחה המשך מוצלח במקום אחר. "שחקן טוב לו במקום מסוים, זה שהוא היה גדול בקבוצה אחת לא אומר שהוא יהיה ככה בקבוצה אחרת", אמר פרימו.
גילי ורמוט הסביר את הרקע להשאלה של לוי לבית"ר ירושלים ואת חזרתו למכבי חיפה. "הוא היה קורבן של הנסיבות, אם זה היה תלוי בו הוא לא היה חוזר למכבי חיפה לדעתי", אמר ורמוט. "יהיה מעניין לראות, באמת יש שחקנים שמתאימים למקום אחד ופחות למקום אחר".
פרימו תהה האם הלך הרוח במכבי חיפה עלול להשפיע על ההתפתחות של לוי בהמשך העונה: "זה החשש שלי שבסוף העונה שנדבר עליו נגיד שבגלל כל האווירה במכבי חיפה הוא ילך אחורה?". ורמוט הסביר כי הקשר הצעיר יידרש להתמודד עם מציאות שונה מזו שהכיר בבית"ר ירושלים: "במכבי חיפה תהיה לו תחרות בקישור, בבית"ר הוא די היה באנקר בהרכב. בית"ר זה יותר בית חם כזה נראה, במכבי חיפה זה הרבה שחקני רכש ומרגיש יותר קר ומנוכר".
ורמוט הוסיף כי עדיין מוקדם לקבוע כיצד תיראה הקדנציה המחודשת של לוי במדים הירוקים, אך הדגיש כי הצלחתו תלויה גם במצב הקבוצה סביבו. "עוד מוקדם להגיד שהוא לא יצליח במכבי חיפה, אבל הוא צריך שתהיה קבוצה טובה שם שתעזור לו לבוא לידי ביטוי. בינתיים הדרבי לא בישר טובות, ונזכיר שבעונה שעברה מכבי חיפה עברה עונת בלהות. כדי להיות בצמרת היא צריכה לפגוע בינגו בכל הזרים".
השניים המשיכו להתייחס לרכש שביצעה מכבי חיפה במהלך הקיץ ולשינויים בסגל. בסיום סיכם פרימו את תחושותיו לגבי עתיד הקבוצה: "אני לא סומך על ברק בכר וליאור רפאלוב שיוציאו את מכבי חיפה מהבוץ. היה תפור עליהם להביא את ברק יצחקי ולשנות את כל המועדון".
מה דעתך על הכתבה?