אבי נמני עלה לשידור בתוכנית הספורט של 103FM, שם התייחס כוכב העבר לבנו הכדורגלן שעושה את צעדיו הראשונים בקריירת הבוגרים, ולאחר מכן, כוכב העבר ניתח גם את מספר קבוצות ליגת העל – האם אחת מהן תעשה צעד ענק ותחתים כוכב ענק ב-2.5 מיליון יורו?
תחילה, אבי נמני התייחס לבנו, עמית, שחתם על חוזה מקצועני ראשון בהפועל כפר שלם מהליגה הלאומית: בגדול, אני תמיד דוגל ששחקן צריך דקות משחק. זה לא משנה בכלל, אין תחליף לדקות משחק, כי כשאתה משחק אתה יכול להשתפר ולהשתדרג, זה כבר לא משנה אם אתה בליגה יותר טובה או יותר נמוכה. יש שחקנים שמתעקשים להישאר בקבוצה מובילה במקום ללכת לקבוצה פחות טובה ובסוף הם מאבדים את הכל. הוא חלוץ, הוא 1.96".
נמני המשיך וסיפר: "אני לא תמיד יכול ללכת למשחקים, מתי שאני יכול ללכת אני הולך, הוא די לקח את עצמו ברצינות בשנתיים האחרונות, הוא סיים כמלך השערים של הליגה בשנתיים האחרונות, בכל משחקי האימון הוא הבקיע את הגולים אז בינתיים הוא משתלב בסדר".
לאחר מכן, כוכב העבר התפנה לדבר על הפועל באר שבע לפני משחקה מול ויקינגור במסגרת גומלין הסיבוב השני במוקדמות ליגת האלופות: "הקבוצה מאיסלנד היא קבוצה ברמה ממש נמוכה, יש לה הגנה מאוד חלשה, כולם איטיים וכבדים וגם שוער בינוני, אם באר שבע לא תעבור אותם אני חושב שזה יהיה כישלון יוצא דופן. אני לא חושב שזה יקרה, לדעתי הם יעברו אותם די בקלות. אני חושב שבאר שבע לא באה מוכנה למשחק הזה, ראית קבוצה שמשחקת בהילוך איטי ונותנת לאיסלנדים להשתלט על מרכז המגרש. מאוד התאכזבתי מהם, אבל אני חושב שהיום הם יעברו בגדול".
על העזיבה של קינגס קאנגווה אמר נמני: "אני חושב שזו בעיה מאוד גדולה להפועל באר שבע, כי קאנגווה ולוקאס ונטורה הם באר שבע עצמה, בלעדיהם היא לא בפלייאוף העליון. אין להם ברירה, הם צריכים להביא זר בקנה מידה של קאנגווה וזה מאוד קשה למצוא. אם ימצאו זה שחקן שצריך לשלם לו 2.5 מיליון יורו, צריך לעשות פה קפיצת מדרגה כדי למשוך מישהו רציני. זה לא רק היכולת, קאנגווה הפך להיות המנהיג של הפועל באר שבע. הוא התחבר לקהל. אני חושב שזה חור אדיר להפועל באר שבע. אני לא בא להפועל באר שבע בטענות, אבל זה חור אדיר".
נמני נשאל האם פנאתינייקוס היא קפיצת מדרגה מבחינת קאנגווה: "זו התקדמות כלכלית אדירה ומשמעותית. אני חייב להגיד לכם שלקאנגווה יש קצת בעיה. בישראל הוא הצליח מאוד, אבל כשהוא היה בכוכב האדום הוא לא הצליח. יש לי סיכוי טוב להצליח ביווון, כי אני חושב שקבוצות הצמרת בישראל אני לא רוצה להגיד יותר טובות מיוון, אבל לא פחות טובות".
מה דעתך על הכתבה?