הסיפור מאחורי הספסול של אליאל פרץ נחשף? "זה מעבר למקצועי"

play
אליאל פרץ | אודי ציטיאט
צפו בתקציר: הפועל באר שבע ניצחה 0:2 את ויקינגור ועלתה לסיבוב השלישי 03:30

בפודקאסט "קיקטוק" דנו בסימן השאלה הגדול סביב הצבתו של אחד השחקנים הכי חשובים של רן קוז'וך בעונה שעברה מחוץ להרכב: "הוא בשנת חוזה, יכול להיות שזה עניין של שדרוג", "גם בעונה שעברה הוא לא אהב את זה שהיה מוחלף קבוע"

(גודל טקסט)

הפועל באר שבע העפילה לסיבוב השלישי של מוקדמות ליגת האלופות אחרי מהפך ל-0:2 על ויקינגור, שהפך ל-2:3 בסיכום על הקבוצה האיסלנדית. האלופה לא הרשימה יותר על המידה בצמד המשחקים, ובשלב הבא תצטרך להתמודד עם משוכה גבוהה בהרבה – הכוכב האדום בלגרד של מוחמד אבו פאני ולויזוס לויזו, אותה תפגוש ללא קינגס קאנגווה שעזב לפנאתינייקוס.

בפודקאסט "קיקטוק" מבית "אול אין", רועי זריהן, גילי ורמוט, אופיר סער ושלמה וייס ניתחו את המצב של האלופה לאחר עזיבתו של הזמבי.

אופיר סער אמר: "בנוגע למחליף לקאנגווה, גם פה יש סיפור, כי אם אתה רוצה להשקיע 2-2.5 מיליון, אלה שחקנים של 600-700 אלף יורו, אף אחד לא יבוא לפה ב-300. אם יש לך תקרה של משכורות, זה מגביל אותך".

קינגס קאנגווה | אודי ציטיאט

גילי ורמוט סיפר: "יצא לי לראיין אוהד מוכר של הפועל באר שבע, שאלתי אותו אתה לא חושב שהיה צריך להעלות לקאנגווה את השכר? הוא אמר לי לא, כי אז הביאו את תומאש פקהארט ואיזאק קוואנקה, הביאו להם יותר מכולם וזה פירק את חדר ההלבשה. אבל זו גם לא דוגמה טובה, כי אתה מדבר על כוכבים שהגיעו מבחוץ. פה אתה מדבר על שחקן שהוא חלק מהקבוצה ואותו היו צריכים לשדרג כמו ששידרגו את וואקמה".

הפאנל דן גם בספסול של אליאל פרץ, שהיה מהבולטים בשורות הקבוצה של רן קוז'וך בעונה שעברה, ובינתיים מוצא את עצמו מאבד את המקום בהרכב לניב יהושע בפתיחת העונה הנוכחית: "אני לא יודע מה מסתתר מאחורי זה, הוא בשנת חוזה עכשיו. יכול להיות שיש דברים שאנחנו לא יודעים"

שלמה וייס הוסיף: "שנה שעברה היה שלב במהלך העונה שבכל פעם הוא יצא. לא משנה מה, הוא היה מחליף אותו דקה 70, ואמר לעצמו 'גם כשאני יותר טוב מהשניים האחרים בקישור מחליפים אותי?'". גילי ורמוט אמר: "יש פה משהו מעבר למקצועי. אליאל פרץ, גם כשהוא נכנס, ראית כמה הוא חשוב להפועל באר שבע".

עוד באותו נושא: אליאל פרץ, הפועל באר שבע

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי