ערן זהבי התייחס בפודקאסט "הענק הירוק" של יניב קטן למעבר של חברו הטוב יונתן כהן לבנגקוק יונייטד, וטען כי מדובר בהחלטה טובה עבור שחקן הכנף, אחרי שלדבריו האפשרויות בישראל הלכו והצטמצמו.
"יש כדורגל בתאילנד, החלטה מעולה של יונתן כהן", אמר זהבי. "כל מה שקרה עם יונתן היה מאוד מוזר. הוא הבקיע שער אליפות באוסטרליה, הוא לא מספיק טוב פה?".
זהבי המשיך והתייחס לאפשרויות שהיו לכהן בישראל: "זה לא שקבוצות לא רצו אותו. בבית"ר ירושלים היה את ברק יצחקי, שהביא אותו למכבי תל אביב, וכנראה היה שם איזה קונפליקט. בהפועל תל אביב יש את הבלגן עם הקהל, גם במכבי חיפה, לא נשארו לו קבוצות".
בהמשך תהה מדוע אף אחת מהקבוצות הבכירות לא לקחה עליו הימור: "לא היה מישהו אמיץ שייקח את ההחלטה. יונתן כהן לא יכול לעזור למכבי חיפה?".
לסיום חשף זהבי כי כהן התייעץ איתו לפני המעבר לתאילנד: "הוא התייעץ איתי לפני שהלך לבנגקוק. אמרתי לו לעוף מפה. לא קשה שם גם עם ילדים".
מה דעתך על הכתבה?