גילי ורמוט המום מהפציעה ה"מוזרה" של שחקן מכבי חיפה: "זה מעלה שאלות"

play
יילה בטאי מקבל טיפול | מאור אלקסלסי
צפו: ברוניניו בישל וכבש שער אדיר, מכבי חיפה ניצחה 1:2 את הפועל פ"ת 03:35

כוכב העבר התקשה להבין את הפציעה של יילה בטאי, שירד באלונקה לאחר שכדור פגע בראשו: "קיבלתי פצצה לראש מחמישה מטרים, על זה עוזבים את המשחק? אולי הלחץ השפיע"

(גודל טקסט)

דאגה במועדון סביב יילה בטאי. המגן הבלגי נפגע בראשו במהלך המחצית הראשונה, המשיך לשחק מספר דקות, אך לאחר מכן התקשה להמשיך ופונה מהמגרש באלונקה.

האירוע עורר סימני שאלה בפודקאסט "קיקטוק" מבית "אול אין", שם התייחסו למראה של בטאי לאחר הפגיעה. "תפסה לי את העין הפציעה של יילה בטאי. זה הגיוני?", תהה גילי ורמוט. "אני שהייתי שחקן עדין, פעם מחמישה מטרים דפקו לי את הכדור בפנים, שאחרי המשחק היה לי כחול בעין. תגיד לי, מישהו עוזב את המשחק? הוא יצא באלונקה, הם כיסו אותו כאילו הוא לוחם שיצא לפינוי".

יילה בטאי מפונה מהמגרש | מאור אלקסלסי

רועי זריהן וגילי ורמוט המשיכו לדון באירוע, תוך שהם מבהירים כי אינם יודעים מה בטאי הרגיש בזמן אמת. "אנחנו לא יודעים מה הוא הרגיש, מה הוא חיפש לצאת מהמשחק?", אמר זריהן. ורמוט הוסיף: "זה מעלה שאלות. אני יושב בבית ומראים הילוך חוזר, אתה אומר אולי פספסנו מכה אחרת בראש, אבל אם זה רק מזה אז זה תמוה מאוד".

גם דן מורי התקשה להתעלם מהאירוע: "הוא לא נראה אחד רך שעוזב את המשחק בלי כלום". ורמוט התייחס גם ללחץ סביב מכבי חיפה: "אנחנו מדברים על האנרגיות בקהל ועל הלחץ הלא הגיוני הזה במכבי חיפה, וזה משפיע על שחקנים".

זריהן סיכם את התחושות באולפן: "אני מודה שזו פציעה מוזרה, אני לא ראיתי כזה דבר". בתוך כך, לפי דיווחים לאחר המשחק, במכבי חיפה התרשמו כי לא מדובר בזעזוע מוח ובטאי חש טוב יותר לאחר המשחק, אך הוא צפוי לעבור בדיקות נוספות.

בטאי הוחלף בדקה ה-20 על ידי איאד חלאילי, שהשתלב כמגן הימני והציג יכולת טובה בניצחון הירוקים.

עוד באותו נושא: גילי ורמוט, מכבי חיפה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי