ג'ובאני רוסו: "אני יודע את הסיפור. שני אנשים עשו פאשלה עם עומר אצילי"

play
שחקן בית"ר ירושלים, עומר אצילי | דני מרון
צפו: 58 דקות למנור סולומון, ווסטהאם חגגה עם 0:6 מול תשעה שחקני לינקולן 04:20

יותר משנה וחצי אחרי פניית הפרסה שהסעירה את הכדורגל הישראלי, כוכב העבר סיפק בפודקאסט "קיקאוף" גרסה אחרת לאירועים: "אצילי רצה לבוא למכבי חיפה, זה לא הוא". ומה הוא חושב על הסיפור סביב ההתייעצות עם הרב?

(גודל טקסט)

יותר משנה וחצי חלפה מאז אחת הסאגות המטורפות שידע הכדורגל הישראלי בשנים האחרונות, וכעת ג'ובאני רוסו מספק זווית מסקרנת במיוחד על מה שהתרחש מאחורי הקלעים בין עומר אצילי למכבי חיפה.

כזכור, בדצמבר 2024 אצילי כבר הודיע בעצמו כי החליט לחזור למכבי חיפה. הכוכב כתב אז כי לאחר התייעצות עם הרב, "הכרת הטוב" כלפי יעקב שחר והירוקים הכריעה מבחינתו, ואף הביע תקווה לשחזר את ההצלחות מהקדנציה הקודמת. אלא שכעבור יממה בלבד הגיעה פניית הפרסה: אצילי חזר בו וחתם לשנתיים וחצי בבית"ר ירושלים.

עומר אצילי שחקן בית"ר ירושלים | אודי ציטיאט

המהלך התקבל אז בתדהמה במכבי חיפה. הירוקים הבהירו כי כל התנאים מול אצילי וסוכנו כבר סוכמו וכי השחקן אף עדכן את ברק בכר שהוא שמח לחזור לשתף איתו פעולה. אצילי, מנגד, הסביר את השינוי בכך שהרצון לשחק בבית"ר היה "חזק ממנו" וכי החליט ללכת אחרי הלב.

אלא שרוסו, שדיבר בפודקאסט "קיקאוף", טען כעת כי התמונה הייתה מורכבת יותר – ואף הפנה אצבע מאשימה לעבר גורמים במכבי חיפה.

"קודם כל אצילי, אל תבוא אליו. אני עונה עכשיו וזהו, אצילי רצה לבוא למכבי חיפה, זה לא הוא. עזוב אותו", אמר רוסו. "אם מישהו לא רוצה אותך? אני אצילי עכשיו, אני רוצה לבוא למכבי חיפה, עכשיו פתאום אני מרגיש שלא רוצים אותי, מה אני עושה?"

רוסו המשיך וסיפק אמירה מסקרנת במיוחד: "אני יודע את הסיפור אבל לא יכול להגיד. כל הקטע של הרב, זה סיפורים. זה לא רק בן אדם אחד, שני אנשים עשו שם (במכבי חיפה) פאשלה עם עומר אצילי".

דבריו של כוכב העבר מציגים גרסה שונה מזו שעלתה בזמן אמת. אז דווח כי לאחר שכבר סיכם בחיפה, אצילי שינה את דעתו, שוחח פעם נוספת עם הרב המקורב אליו ובחר בבית"ר, בעוד שבמכבי חיפה הופתעו לחלוטין מהמהלך. כעת רוסו טוען, מבלי לפרט במי מדובר או מה בדיוק אירע, כי דווקא התנהלות של שני אנשים במועדון הירוק עמדה מאחורי התפנית.

עוד באותו נושא: ג'ובאני רוסו, עומר אצילי

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי