תחזיות ההימורים באנגליה לא עושות חסר עם גיא לוזון. המנג'ר הישראלי של צ'רלטון, מקווה שהתחזית לא תתממש. למרות שהתחזק ב-6 שחקנים, סוכניות ההימורים טוענים שצ'רלטון מועמדת לירידה. ה'אדיקס' של לוזון מדורגת במקום הלפני אחרון בטבלת סיום העונה העתידית כשרק רות'רהאם מדורגת אחריה.
אם אתם מאמינים בלוזון אפשר לשים ליש"ט אחד על זכייה באליפות ליגת המשנה ובסיום העונה תרוויחו פי 100. אתר 'bet-365' מציע יחס של 1 ל-3 שצ'רלטון תרד בתום העונה. אפילו לעולות החדשות פרסטון, בריסטול סיטי ו-MK דונס יש יותר סיכוי גבוה יותר לפי ההימורים לשרוד בליגה. האתר 'skybet' קצת יותר נדיב ונותן ללוזון סיכוי של 1 ל-22 לעלות לפרמיירליג. האתר 888.com נותן אף הוא סיכוי של 1 ל-100 ללוזון לעשות את הבלתי יאומן.
הקבוצה של המנג'ר הישראלי רכשה הקיץ בין היתר את החלוץ הספרדי כריסטיאן סבאיוס שהיה שייך לברצלונה ג' ולטוטנהאם בה לא שיחק. הקשר האלג'יראי-צרפתי, אחמד קאשי הגיע ממץ הצרפתית, בלם גרמני בשם פטריק באואר נרכש ממרטימו הפורטוגלית, הקשר המרוקאי, זאקריה ברגדיץ' הגיע מוויאדוליד. מחמוד סאר הבלם הצרפתי הגיע מספורטינג.
אל חאדג'י בה קשר צרפתי הגיע מבאסטיה וגם חלוץ דני בשם סימון מקניוק מפארלמו. הקבוצה איבדה מנגד שחקנים כמו טל בן חיים, ג'ו גומס המגן עבר לליברפול שם חושבים שהוא יכול להיות אחת מתגליות השנה. הקבוצה איבדה בסך הכל 9 שחקנים.
מה דעתך על הכתבה?