Sport1 Banner

בירם כיאל מועמד לתואר שחקן העונה של ברייטון

אוהבים את היכולת שלו לשחק במגוון תפקידים. כיאל
אוהבים את היכולת שלו לשחק במגוון תפקידים. כיאל | צילום: Gettyimages

הקשר שזוכה להערכה הודה: "רוצה להאריך חוזה ולהישאר פה עוד זמן רב"

(גודל טקסט)

ברייטון, שנמצאת שני מחזורים לסיום העונה בצ'מפיונשיפ במקום השלישי עם אותו מספר נקודות כמו שתי המוליכות, מידלסבורו וברנלי, תקיים ביום שלישי ארוחת ערב חגיגי, במהלכו ייבחר גם שחקן העונה של הקבוצה. אחד המועמדים הבולטים לתואר הוא הקשר הישראלי בירם כיאל.

 

הישראלי מצדו יכול להתאכזב לאחר שלא נמנה בין 15 השחקנים הבולטים שהרכיבו את ההרכב השנה והמחליפים הראשונים, שהורכבו על ידי מאמני הליגה, שדירגו את חמשת השחקנים הבולטים העונה.

 

 

כיאל יכול להתעודד מהדחיפה שהוא מקבל בברייטון עצמה. העיתון המקומי "ארגוס" כתב שכיאל נחשב בעיני רבים לשחקן הכי מושלם בקבוצה, והם אוהבים את היכולת שלו לשחק בכל התפקידים. למעשה, ברייטון לא ממש הדליקה את ראשי הליגה ורק המגן הספרדי ברונו סלטור זכה לכבוד להימנות בין ה-15.

 

כיאל. לא בנבחרת השנה של הליגה, אך יכול להיות שחקן העונה של ברייטון (gettyimages)

 

כיאל מצדו הביע את רצונו להאריך את חוזהו בברייטון ואמר: "אני מרגיש מצוין במועדון, ואני שמח על התרומה שלי לקבוצה. יש לי חוזה לעוד עונה עד 2017, אבל הייתי רוצה לבסס את עצמי בקבוצה לאורך זמן ולחתום על חוזה ארוך". למרות זאת, נכון לעכשיו ראשי הקבוצה לא פתחו עמו במו"מ.

 

ברייטון נמצאת במצב מעולה במקום השלישי עם 87 נקודות כמו המוליכות ברנלי ומידלסברו שמקדימות אותה בהפרש שערים זעיר של שלושה שערים ושניים. גורלה של ברייטון עדיין תלוי בידיה, לאחר שתצא במחזור האחרון למשחק חוץ נגד מידלסבורו. עוד קודם לכן מחכה לה משחק לא פשוט בכלל נגד דרבי קאונטי החמישית והחזקה.

 

שתי הקבוצות שיסיימו במקום הראשון יעלו באופן אוטומטי לפרמייר-ליג, בעוד הקבוצות במקומות 6-3 ישחקו בפלייאוף, שמי שתנצח את משחק הגמר שלו שיתקיים בוומבלי תעלה גם היא.  אם ברייטון תשחק בפלייאוף היריבות שלה יהיו האל, דרבי ושפילד וונסדיי, כשגם לקרדיף יש סיכוי להצטרף על חשבון שפילד, לאור העובדה שבין הקבוצות מפרידות ארבע נקודות שני מחזורים לסיום העונה.

 

עדיין תלויים בעצמם. שחקני ברייטון חוגגים (gettyimages)

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי