ערן זהבי ממשיך לצבור עניין בסין ונדמה כי ההתעניינות בכוכב הגדול של גוואנגז'ו RF גוררת הדים במדי קבוצתו. כפי שפורסם לראשונה כאן באתר ספורט1, זהבי זוכה להתעניינות מגוואנגז'ו אברגראנדה היריבה העירונית כשמחירו מוערך ב-30 מיליון יורו.
אלא שהמציאות כנראה תהיה קשה יותר. סגן נשיא הקבוצה, הואנג שנגואה, אמר בראיון לעיתון הסיני "יאנגשנג איבנינג ניוז" שהכוכב שלו לא למכירה. "אף קבוצה לא פנתה אלינו ישירות או בעקיפין כדי לרכוש את זהבי". יחד עם זאת, בעיתון הבהירו: "זה לא פלא שהגדולות בליגה רודפות אחריו".
- ערן זהבי ירוויח 12 מיליון יורו בעונה?
- ערן זהבי על הכוונת בשנחאי. המחיר: 25-30 מ' יורו
- צפו: 1:1 לגוואנגז'ו עם שנחאי, הופעה פושרת לזהבי
העיתון מצטט את הידיעות אברגראנדה הציעה לו 12 מיליון יורו שכר לעומת 5.5 מיליון יורו שהוא מרוויח כיום בקבוצה הקטנה של העיר. "אין ל-RF כוונה לוותר על זהבי", נכתב בעיתון.

זהבי, יעופף ליעד אחר? (גוואנגז'ו, רשמי)

שווה 127.7 מיליון שקל? בגוואנגז'ו סבורים שכן. ערן זהבי (אתר הליגה הסינית)
זהבי מדורג כיום במקום החמישי בעולם בכיובש שערים בשנת 2016 אחרי שהבקיע 32 שערים בעוד שליונל מסי מדורג ראשון עם 41 שערים ושניים פחות מכריסטיאנו רונאלדו שמדורג רביעי עם 34 כיבושים. לקפטן נבחרת ישראל תהיה הזדמנות לשפר את מאזן הכיבושים שלו ביום שישי כשגוואנגז'ו R&F תשחק מול צ'נגצ'ונג יטאי (14:35, ספורט 1).
מה דעתך על הכתבה?