ערן זהבי הולך והופך לאחד השגרירים הכי טובים של מדינת ישראל בתולדותיה.
סוכנות הידיעות "סוהו" פרסמה כתבה גדולה על היסטריית ערן זהבי בישראל בעקבות הצלחתו הכבירה בסין, 53 מדינות שונות ברחבי העולם משדרות את ביצועיו בשידור ישיר וכמובן שבכל האתרים המסקרים את הליגה הסינית הוא בין מצטייני החודש.
מאמן גוואנגז'ו RF העניק לשחקניו חמישה ימי מנוחה לאחר ה-3:3 ביום ראשון מול שנחאי SIPG, וכעת בסין עוסקים בשינוי הגדול בקבוצה מאז הגעתו של קפטן נבחרת ישראל.
באתר "3 G צ'ינה" נכתב הבוקר כי החלוץ שנרכש בכסף קטן יחסית, כשמונה מיליון דולר ממכבי ת"א, עושה "בית ספר" לכל הכוכבים הגדולים וכינו אותו "הגיבור של הליגה הסינית".

"הגיבור של הליגה הסינית" (גוואנגז'ו RF)
לאחר שחברת "סקאיי ספורט" רכשה את זכויות הליגה הסינית וכבר שידרה את שני המחזורים האחרונים, טוענת הרשת הבריטית כי מטרתה היא שבעונה הבאה הליגה תשודר בלא פחות ממאה מדינות, כך שערן זהבי צפוי לזכות לחשיפה שלא נהנה ממנה אף ישראלי מעולם.
בתוך כך, לאחר ש-RF עברה את חביי ברבע גמר הגביע, נקבע כי חצי גמר הגביע מול גוואנגז'ו אברגראנדה ייערך ב-17 באוגוסט. יהיה זה הדרבי השני של זהבי בסין, לאחר שאת הראשון הוא הכריע לקראת הסיום כשהשלים מהפך וקבע 1:2 ל-RF.
מה דעתך על הכתבה?