הפועל ת"א עומדת להחתים ליגיונר בכיר? "שספרא יגרום לזה שאשתי תהיה מרוצה"

play
הגיעו לצפות בקבוצה שלהם. אדמונד ומויז ספרא | קובי אליהו
צפו: שער ניצחון נפלא של ויניסיוס בדקה ה-99 נתן לברזיל 1:2 נגד קולומביה 03:03

ביברס נאתכו התארח בפודקאסט "קיקטוק" ודיבר על סגירת המעגל המתבקשת להפועל תל אביב. הדרך בה הסיפור היה אפילו יותר יפה והגורם המרכזי בקביעת ההחלטה

ביברס נאתכו, קשר פרטיזן בלגרד ומי ששימש חמש שנים כקפטן נבחרת ישראל, התארח בפודקאסט "קיקטוק" מבית "All-in" בהנחיית רועי זריהן וגילי ורמוט. זריהן שאל את נאתכו אם הוא מבין מה המהלך המתבקש שיצטרך לעשות, כדי ליצור סגירת מעגל. נאתכו הסכים: "הכל תמיד פתוח. אני יודע מה מתבקש, זה ברור לי".

המעבר המדובר הוא כמובן חזרה להפועל תל אביב, בה גדל לפני שיצא לקריירה מפוארת בחו"ל. נאתכו השיב לכך: "אם הולכים לפי הסיפור אז כן. יותר מזה, אם הייתי חוזר להפועל תל אביב בליגה השנייה זה היה סיפור אפילו יותר יפה. הכל מוביל לשם אבל יש הרבה דברים מסביב".

צפו בקטע המלא

עם זאת, ישנו גורם מרכזי שישפיע על ההחלטה, והוא אינו נאתכו: "מי שעומד במרכז זה האישה והילדים, הרוב ייקבע על ידי מה שיהיה טוב להם". ורמוט שאל את הקשר בהלצה אם מואיז ספרא צריך לפנות לאשתו, נאתכו ענה באותה ארשת פנים: "ספרא צריך לגרום לזה שאשתי תהיה מרוצה".

עוד באותו נושא: ביברס נאתכו, הפועל תל אביב

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי