שוער נבחרת ישראל דניאל פרץ הגיע להתארח בבפודקאסט "הביולוגיה של הווינרים" בהנחיית כדורגלן העבר איתן עזריה שהיום עובד כמאמן מנטלי. פרץ שאמור שצפוי לעבור בהשאלה מבאיירן מינכן להמבורג, התייחס למטרות שלו, השאיפות לעתיד ואיך הוא לא נכנע לדחפים ופיתויים ויודע להתמודד איתם.
צפו בקטע המלא
"מה שעכשיו אתה רוצה זה דחף, זה אם בא לך פתאום לאכול עוגה, אבל אתה רוצה להיות השוער הכי טוב בעולם, או נגיד אתה רוצה להיות חלוץ שכובש 15 גולים בעונה, יש לך את המטרות שלך", מסביר פרץ את החשיבות להישאר ממוקד.
שוער באיירן מינכן שמהווה השראה לכל כדורגלן צעיר, ממשיך וחושף מה את "הסוד" שלו בנוגע למניעת הדחפים כמו שיש לכל אדם והכל לשם המטרות שלו כשוער עם קריירה ארוכה שעוד לפניו. "לרוב הדחף לא בא בקנה מידה אחד עם מטרת העל שלך, וכמובן שיש לך עוד המון מטרות בין לבין. כל פעם שאתה מזכיר לך מהי מטרת העל שלך, זה ישר מזכיר לך את שאר הדברים שלך ומזכיר לך את מה שאתה רוצה להיות ואתה מבין שזה יהיה פי מאה שווה מכל דחף קטן או כל הנאה רגעית".
מה דעתך על הכתבה?