אקס הפועל באר שבע דור אלו התארח בפודקאסט "קיקטוק" מבית "אול אין" בהנחייתם של רועי זריהן וגילי ורמוט, שקבעו: הכדורגל הישראלי והכדורגל הישראלי בפרט, נמצאים בבעיה גדולה מאד לנוכח גל האנטישמיות העולה באירופה:
ורמוט: "שון וייסמן מסכם בפורטונה דיסלדורף, כולנו שמענו את זה אתמול – עובר כבר בדיקות רפואיות ומפשפשים בעבר שלו, בציוצים שלו ובכל הלייקים שלו – ומפוצצים את העסקה, מחליטים לרדת מזה בעקבות לחץ ציבורי שנוצר שם – חבל מאד מבחינתו".
זריהן: "אני חושב שזה רגע שלילי לכדורגל הישראלי ולכדורגלנים הישראלים".
ורמוט: "אז אני אשאל אותך שאלה, זה על רקע אנטישמי לדעתך?"
זריהן: "מה זאת אומרת? אז מה? רגע, עצור – לא יהודי. יש פה משהו אנטי ציוני אני אקרא לזה".
ורמוט: "מבחינתם זה להכניס ראש בריא למיטה חולה – לא רוצים להתעסק בזה".
זריהן: "אבל אנחנו המיטה החולה גילי. אנחנו! הספורטאי הישראלי הפך למיטה חולה".
ורמוט: "לא חשבתי על זה – אתה סיכמת את זה בצורה הכי טובה שיש. בתחילת המלחמה דעת הקהל הייתה איתנו – ועכשיו היא נגדנו אחרי מלחמה שלא נגמרת"?
זריהן: "ואתה יודע מה עוד אמרתי לגילי אתמול? שאנחנו חיים במדינה שהחדשות הרעות – הן כל כךרעות. אתה לפעמים צריך אנרגיות כדי לקום בבוקר מהמיטה, שפתאום כשלא מחתימים שחקן ישראלי בקבוצה בגרמניה – כי הוא ישראלי, זה כאילו עובר – זו הייתה כותרת רביעית, וזה גירד לי בכל הגוף".
אלו: "זה בכל דבר, לא רק בספורט. יש גל אנטישמיות מאד מאד רציני באירופה".
זריהן: "אנשים צריכים לתת על זה את הדעת, וצריך להתייחס לזה בכובד ראש – זה דבר חמור מאד! שוב, זכותם לעשות מה שהם רוצים – זה רק שם לנו מראה לכמה המצב שלנו קשה".
מה דעתך על הכתבה?