אוסקר גלוך, הקשר הישראלי הצעיר והמבטיח, חתם הקיץ באייאקס אמסטרדם אליה הגיע מרד בול זלצבורג, לאחר שהיה ברשימת המעקב של ארסנל במשך חודשים רבים. לפי דיווחים ב"דיילי מייל", הסקאוטים של ארסנל עקבו באופן מקיף אחר השחקן בן ה-21, שבסוף בחר לעבור להולנד.
לאחר שלא הצליחה להחתים את גלוך, בדיווח נכתב שארסנל שינתה כיוון ותפנה לצעירים אחרים שאחריהם היא עוקבת. בין השחקנים שעל הרדאר נמצא קאלב יירנקי, קשר גנאי בן 19 מנורדסלנד הדנית, שנתפס גם הוא ככישרון מבטיח שעשוי להתאים לסגנון המשחק של מיקל ארטטה בטווח הארוך.
ארסנל צפויה למכור את יאקוב קיוויור לפורטו תמורת 26 מיליון ליש"ט. מכירת קיוויור תאפשר פינוי תקציב ומקום בסגל לחיזוקים נוספים. בין המטרות של התותחנים להגנה נמצא פיירו הינקאפי מבאייר לברקוזן, לצד מעקב אחרי צעירים מבטיחים נוספים באירופה.
מה דעתך על הכתבה?