דיא סבע: רציתי לעזוב את מכבי חיפה, כולם ידעו. צפו בריאיון

אחרי פתיחת העונה המסחררת שלו בטורקיה, כוכב אמדספור סיפר: "כל שנה אני מקבל הצעות מטורקיה. לא הכרתי את המועדון"

(גודל טקסט)

דיא סבע נחת בטורקיה לפני פחות מחודש וכבר הפך למרכז תשומת הלב בליגת המשנה. הקשר הישראלי, שעזב את מכבי חיפה והצטרף לאמדספור, פתח בסערה עם חמישה שערים בארבעת משחקיו הראשונים, להם הוסיף בישול – נתונים שממקמים אותו בפסגת טבלת המבקיעים.

על ההחלטה להצטרף: "כולם ידעו שאני רוצה עזוב את הקבוצה הקודמת (מכבי חיפה) והסוכן שלי ידע שיש לי שם טוב בטורקיה בזכות התקופה שלי בסיבאספור, והתחיל לדבר עם מועדונים. בכל שנה אני מקבל הצעות מהליגה הטורקית ומאמדספור קיבלתי הצעה טובה מאוד, אבל לא ידעתי אם להסכים כי לא הכרתי את המועדון ואת העיר. אני שמח שהשבתי בחיוב להצעה ושאני פה".

צפו בריאיון עם דיא סבע

על החיים בדיארבקיר: "אם להיות כן, בסיבאס הייתה לי חוויה לא טובה מהעיר, וכשהגעתי לכאן הופתעתי מאוד מהעיר, מהאוכל, מהאוהדים, מהאצטדיון ומהאנשים. זה גרם לי להרגיש כאן מאוד בנוח. הרגשתי את העוצמה של האנשים מהרגע הראשון, גם עוד לפני שחתמתי וזו אחת הסיבות שהסכמתי להגיע. ראיתי דרך הרשתות החברתיות כמה האוהדים רוצים שאגיע והיה לי קל להחליט שאני מגיע. אני לא מדבר טורקית והם לא מדברים אנגלית, אבל אני מרגיש את האהבה והם מדברים איתי כל הזמן על השלושער ועל השערים שכבשתי – השלושער היה מאוד מיוחד עבורי".

סבע, שהעיד על עצמו בתור המתלבש הכי טוב בקבוצה, סיפר גם במה היה עוסק אילו לא היה כדורגלן: "לא חשבתי על זה אף פעם, כי אני משחק כדורגל מגיל 5…הייתי רוצה אולי להיות בלש".

עוד באותו נושא: דיא סבע

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי