אחרי שנבחר למצטיין, אוסקר גלוך התייחס לרחש מהקהל: "אני רוצה לשחק"

play
שער ביתי ראשון ושני במדי אייאקס. גלוך | GettyImages
צפו: אוסקר גלוך כבש משחק שני ברציפות, אייאקס ניצחה 1:2 את נאק ברדה 02:52

הישראלי הבקיע משחק שני ברציפות ב-1:2 של אייאקס על ברדה, הודה שהוא מרוצה מהדקות שקיבל והצהיר: "תראו ממני עוד הרבה מזה"

(גודל טקסט)

אחרי השער שכבש, אוסקר גלוך נבחר לשחקן המצטיין היום (שבת) של אייאקס. הקשר הישראלי העלה את אייאקס ל-0:1 מול נאק ברדה בדקה הרביעית, שער שהתברר כקריטי עבור סגנית אלופת הולנד שניצחה 1:2. אוסקר היה מרוצה מהתרומה האישית שלו למשחק, אך גם ציין כי אייאקס לא שיחקה ברמה הרצויה. "אני חושב שכולם ראו שזה לא היה משחק קל", הודה מספר 10 של אייאקס.

"אנחנו צריכים לשפר ולהבקיע יותר במשחקים כאלה. כמובן, אני שמח שלקחנו את שלוש הנקודות ושאני עצמי הבקעתי שער. אבל אני מבין שהקהל לא היה מרוצה. לא שיחקנו טוב, אבל אנחנו צריכים להמשיך קדימה. אנחנו חוזרים לליגת האלופות ביום שלישי".

אוסקר גלוך חוגג | GettyImages

לאחר הופעה טובה נגד פ.ס.וו, גלוך פתח הפעם. "אני רוצה לשחק, לא משנה איפה", אמר. "בעיקרון אני רוצה להיות על המגרש. המאמן שם אותי בעמדה 10 במחצית הראשונה ובעמדה 9 במחצית השנייה. אני מרוצה משני התפקידים, אבל במיוחד עם תשעים הדקות המלאות".

בשני השערים, הקשר-חלוץ הראה מה הוא מסוגל לעשות. הוא הבקיע את השער הראשון בעצמו והכין את השער השני של קנת' טיילור. זה רק ההתחלה עבור גלוך. "אני מישהו שמעביר מסירות, עושה דריבל, מספק בישולים ומבקיע. תראו ממני עוד הרבה מזה, אני בטוח. להבקיע בפעם הראשונה באצטדיון יוהאן קרויף היה פשוט פנטסטי".

עוד באותו נושא: אוסקר גלוך, אייאקס

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי