בגלל יום כיפור: מנור סולומון ביקש להיעדר מהמשחק מול יובנטוס

זו אינה הפעם ראשונה שהשחקן יחמיץ משחק בליגת האלופות בשל יום הכיפורים. גם לפני ארבע שנים הוא נעדר ממשחקה של שחטאר דונייצק מול שריף טירספול בליגת האלופות. יחזור לסגל בשבת מול ריאל מדריד בברנבאו

(גודל טקסט)

מנור סולומון לא ישחק ביום רביעי במדי ויאריאל מול יובנטוס במסגרת המחזור השני של ליגת האלופות. כוכב נבחרת ישראל ביקש מראשי הקבוצה שלא לשחק מול הגברת הזקנה, מכיוון שהמשחק יוצא בערב יום הכיפורים שחל ביום המשחק.

סולומון פתח כזכור אתמול (שבת) בניצחון של ויאריאל על אתלטיק בילבאו וזאת אחרי שנכנס כמחליף במשחק הליגה הקודם בשבוע שעבר בסביליה, משחק בו הוא כבש שער בכורה בקבוצתו החדשה. במחזור הראשון של ליגת האלופות לא שותף מול האקסית טוטנהאם, ובילה את 90 הדקות על הספסל.

מנור סולומון, שחקן ויאריאל
מנור סולומון, שחקן ויאריאל | אימג'בנק GettyImages

זו לא פעם ראשונה שסולומון יחמיץ משחק בליגת האלופות בגלל שהוא יוצא ביום הכיפורים. גם לפני ארבע שנים במדי שחטאר דונייצק הוא ביקש לא לשחק מול שריף טירספול, מכיוון שהמשחק היה ביום הכיפורים. סולומון יחזור לסגל במשחק מול ריאל מדריד בסוף השבוע וקרוב לוודאי שבני משפחתו יצפו בו מהיציע בסנטיאגו ברנבאו לראשונה מאז שחתם בוויאריאל.

עוד באותו נושא: מנור סולומון

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי