"זה הבחור שאסור להחליף? נו באמת": אקס אייאקס לא ריחם על אוסקר גלוך

play
אוסקר גלוך, אייאקס | GettyImages
צפו: אוסקר גלוך בישל את שער היתרון לאייאקס ששוב מעדה 01:52

קנת' פרס תקף את הקשר ישראלי עקב יכולתו מול הירנביין: "הכול מתנהל אצלו בקצב שגורם לך לצמרמורת. זה ה-10 של אייאקס? הכל איתו לאט מדי"

קבוצות: אייאקס
(גודל טקסט)

על אף שבישל אמש (שבת) מול הירנביין אוסקר גלוך היה רחוק משיאו – ולאחר הביקורת שהשמיע נגדו מאמן אייאקס ג'וני הייטינחה, גם חלק מהפרשנים תקפו.

אחד מהם היה שחקן העבר הדני של אייאקס קנת' פרס, שאמר היום באחת מתכניות הטלוויזיה בהולנד: "אם אתה רוצה להיות האיש הגדול של אייאקס, אתה צריך להראות קצת יותר מזה. הכול מתנהל אצלו בקצב שגורם לך לצמרמורת. זה הקשר מספר עשר של אייאקס? נו באמת, הכול איתו קורה שני קצבים לאט מדי!"

בתכנית המדוברת הציגו קטעים מהמשחק, כשפרס הוסיף ואמר: "זה היה פשוט גרוע, מחפיר, איך שהוא שיחק. הוא איבד את הכדור המון – 25 פעמים! לפעמים זה היה אפילו קטלני, האיבודים האלה".

מה שהפריע במיוחד לפרס הוא שהקשר הישראלי נשאר על המגרש לאורך כל המשחק, והפעם לא הוחלף על ידי ג'וני הייטינחה. "זה הבחור שאסור להחליף? נו באמת, אם מישהו היה ראוי לחילוף, זה היה הוא", אמר שחקן העבר.

אוסקר גלוך, אייאקס
| GettyImages

גם הייטינחה כאמור ביקר אמש את אוסקר גלוך ואמר על הישראלי: "זה לא היה המשחק הטוב ביותר שלו. הוא איבד הרבה כדורים והיו לו רגעים שבהם היה צריך להיות יותר חד. יש לו אומץ והוא תמיד רוצה את הכדור, אבל הפעם קיבל יותר מדי החלטות שגויות".

עוד באותו נושא: אוסקר גלוך, אייאקס

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי