מנור סולומון, הכוכב הישראלי שכבש את ליבם של אוהדי לידס יונייטד בעונה שעברה, עשוי לחזור לאלנד רואד כבר בחלון ההעברות הקרוב. על פי דיווח באתר של הקבוצה "The Leeds Press", שחקן הכנף הישראלי, שהשאלה שלו לוויאריאל לא צלחה במיוחד עד כה, דורש עזיבה בינואר והקבוצה האנגלית רואה בכך הזדמנות נדירה.
סולומון שיחק תפקיד מרכזי בעלייה של לידס לפרמיירליג בעונה שעברה, אך העונה כמעט ולא שותף בוויאריאל, למרות שער ובישול בתחילת תקופתו במועדון הספרדי. "הוא אפילו לא נכלל בסגל למשחק הליגה האחרון, מה שמעיד על התסכול שלו מהמיעוט דקות המשחק", נכתב.
לפי "El Periodico Mediterraneo", סולומון צפוי לעזוב את ויאריאל בחלון ההעברות של ינואר, וביקש מטוטנהאם לסיים את חוזה ההשאלה שלו. "אין לו עתיד בטוטנהאם, ועזיבה מוויאריאל היא הצעד הבא", דווח. לידס רואה בכך הזדמנות להביא חזרה את השחקן הישראלי, במיוחד לאור הקשיים בהתקפת הקבוצה בעונה הנוכחית.
סולומון יכול לשחק בשני הכנפיים וגם במרכז, ומעניק גמישות טקטית רבה למאמן דניאל פארקה. מעבר בהשאלה לאלנד רואד יהיה גם הגיוני מבחינה כלכלית, שכן החששות בנוגע ל-PSR מחייבים את לידס להיות זהירים בהוצאות בינואר.
צפו בפרק המלא של "מעל הליגה"
החזרה של סולומון תהיה הגיונית במיוחד – הוא מכיר היטב את הטקטיקה של פארקה, ישתלב במהרה בסגל, ויכול להחזיר ללידס את הכוח ההתקפי שהקבוצה כה זקוקה לו. אם יהיה זמין, החתמתו בינואר נראית כמעט בלתי נמנעת.
מה דעתך על הכתבה?